0

De New York Fashion Week look

F
Trends

6

In New York ging deze week de eerste van de vier grote modeweken van start. Je wordt er een week lang ondergedompeld in de wereld van fashion en spot er de nieuwste trends op én naast de catwalk.

Heb je deze week een citytrip gepland naar the Big Apple? De eerste vraag die jij je hierbij moet stellen is ‘Welke outfit zal ik dragen?' Kies zorgvuldig je outfit uit zodat je er streetstyle fabulous uitziet en er in die massa Fashion Week visitors uitspringt. 

Tijdens de modeweken zie je heel wat excentrieke outfits in het straatbeeld. Het is niet altijd gemakkelijk om zelf met zo'n creatieve look op de proppen te komen. Voor al wie inspiratie te kort komt: met deze look maak je het verschil en blijf je niet onopgemerkt!

Streetstyle inspiratie

Cool suit

Graag comfortabel? Kies voor een oversized suit waarmee je in no time een stoere en stylish look creëert. Combineer je suit met een band T-shirt, toffe sneakers en een clutch. Wees maar zeker, je zal niet uit de boot vallen. 

Crinkle Velvet Blazer van Topshop
6
Foto © Topshop
Velvet Crushed trouser van Topshop
6
Foto © Topshop
Witte sneakers van Zara
6
Foto © Zara
Band T-shirt van David Bowie
6
Foto © Urban Outfitters
Zwarte clutch van The Row
6
Foto © Net-a-porter

Casual suit

Met deze casual suit slenter je op een classy manier door de straten van New York. Combineer het pak met een stijlvolle body, hoge pumps en als eyecatcher een fluffy clutch om je look volledig af te maken. 

Keep it classy!

01.09.2016
Geschreven door Lieselot LuykxWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten