0

De mooiste koppels in series & real life

F
News

6

TV-series kunnen enorm verslavend zijn, al was het maar voor de prachtige koppels die erin verschijnen. Deze seriekoppels vorm(d)en ook in het echt een koppel.

Blake Lively & Penn Badgley

Penn Badgley & Blake Lively
6
Foto © Fansshare

Lonely boy (aka Dan) en Serena hadden in Gossip Girl een knipperlichtrelatie, maar uiteindelijk trouwden ze in de allerlaatste aflevering (remember Serena’s schitterende gouden jurk). Ook in het echt waren ze even een koppel, totdat Blake Penn inruilde voor de knappe Ryan Reynolds, met wie ze ondertussen getrouwd is en een kindje heeft. Misschien is het wel beter zo, want Penn zag er toch wat slonzig uit naast de stijlvolle Blake.

Chad Michael Murray & Sophia Bush

Chad Michael Murray & Sophia Bush
6
Foto © Bustle

Ook uit One Tree Hill vloeiden enkele real life relaties voort, waaronder die van Lucas en Brooke. Ze zetten hun vurige relatie uit de serie om in een echt huwelijk, maar dat was  maar van heel korte duur (5 maanden om precies te zijn). De twee waren dus not meant to be en dat zag je aan de stijlclash tussen de 2: Sophia Bush als echte fashion lady en Chad Michael Murray als de ultieme macho man.

Mila Kunis and Ashton Kutcher

Mila Kunis & Ashton Kutcher
6
Foto © Celebuzz

In That ‘70s Show was het voortdurend aan en uit tussen Jackie en Kelso. Ongeveer 6 jaar nadat Ashton Kutcher de serie verliet, vonden de twee elkaar in het echt, met een huwelijk en een dochtertje tot gevolg. De twee lijken wel een match made in heaven en dat geldt ook voor hun stijl: ze kleden zich allebei laidback en casual.

Rose Leslie & Kit Harington

Kit Harington & Rose Leslie
6
Foto © Playbuzz

Ze gingen van vijanden naar geliefden als Ygritte en Jon Snow in Game of Thrones. In de serie kregen ze geen happy ending, maar in het echt zijn ze wel nog gelukkig samen. Ze hebben allebei een goed gevoel voor stijl en komen altijd fashionable voor de dag.

Ashley Benson & Tyler Blackburn

Tyler Blackburn & Ashley Benson
6
Foto © Bustle

Als Hanna en Caleb (bij de fans ook wel bekend als Haleb) beleefden ze mooie tijden in Pretty Little Liars. Er zijn al jaren speculaties over een relatie in real life tussen de twee. Die vermoedens worden nog eens versterkt door de schattige foto’s die op hun Instagram-account verschijnen. Ze zouden alleszins een fabulous koppel vormen, alleen al omwille van hun modellenlooks.

Wat kan Hollywoodliefde toch mooi zijn …

29.06.2016
Geschreven door Babs GabrielWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten