1

De meest opvallende looks op de VMA’s

F
Looks

Elk jaar opnieuw verenigen de grootste sterren zich op de VMA's, de Video Music Awards. Wij zetten de meest opvallende looks even op een rijtje.

Het podium stond in vuur en vlam tijdens de optredens van o.a. Beyoncé, Britney Spears en hottie Ariana GrandeCutiepie Drake besloot om zo maar eens even zijn liefde te verklaren aan bad gal RiRi en de vooraf aangekondigde 4 minuten carte blanche voor Kanye West verliepen best oké.

Naast het impressionante podium zorgden vooral de outfits van de sterren voor fuzz. Queen B bracht dochtertje Blue Ivy mee en het was vooral mini-B die de show stal terwijl ze de paparazzi op afstand probeerde te houden.

Love them or hate them, maar Kim en Kanye sprongen alweer in het oog op de rode loper. Kim Kardashian toonde maar al te graag haar gloednieuwe en prachtige figuur in een mini black dress in een doorzichtige stof. 

Rita Ora omarmde de laagjestrend helemaal en combineerde een lederen jasje met een see-through zwarte jurk. Haar haren in een strak achteruit getrokken hairdo en haar zware make-up maakten de look af.

Ariana Grande wisselde tijdens VMA's meermaals van outfit. Aan haar bangs moeten we toch even wennen - er wordt gefluisterd dat het om een clip-on ging! Ze hulde haar petite figuurtje in een crop top die precies uit de film Lolita was geplukt.

Alicia Keys rockt nog steeds de 'no make-up' look en dat kunnen we wel smaken. Samen met Jaden Smith vormde ze een kleurrijk geheel vol prints. Met of zonder make-up, Alicia Keys ziet er altijd stralend uit!

Hailey Baldwin droeg een zwart sheer broekpak in combinatie met lichte beachwaves en minimal. Zoals we van haar gewend zijn, verscheen ze op de rode loper met een perfect gecontourd gezicht als finishing touch

Wie dacht dat Britney Spears totally out was na haar problemen in 2008, heeft zich vergist. Eerder deze week zagen we haar stralen in de carpool karaoke samen met James Cordon, en met haar zwarte jurk met cut-outs maakte ze een opvallende entree op de red carpet

Naomi Campbell kan niet verbergen dat ze ooit een gegeerd topmodel was. In haar velvet mini-jurkje liet ze weinig aan de verbeelding over. De donkerrode lippen staken fel af bij de muntgroene kleur van haar jurk.

Nicki Minaj droeg een lange jurk in een hoogblauwe kleur. De tijd dat ze enkel in felle kleuren en extreme prints op de rode loper verscheen, lijkt voorgoed voorbij, en daar treuren we zeker niet om. Het is nog steeds geen sobere keuze, maar Nicki zou Nicki niet zijn zonder een beetje kleur in haar outfit.

Wat was jouw favoriete look tijdens de VMA's?

29.08.2016
Geschreven door Laura De SmetBelmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten
Nederlands Français
Popular
Latest

Nieuw boek Tiany Kiriloff: gesigneerd


Shop now
Wedstrijden
AgendaWin de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen

Guest editor

Eline Starink

Word Belmodo lover


Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in

Volg Belmodo

Sponsored
Wedstrijden


Win de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo