0

De look voor girls on a budget

F
Wishlist

12

Being into fashion is een kostelijke zaak. Bij elke nieuwe trend – en er zijn er veel – heb je de neiging om deze te volgen en nieuwe spullen te kopen.

Helaas is niet iedereen zijn portefeuille van oneindige proporties en is de bodem van de schatkist dikwijls eens in zicht.

Omdat wij van mening zijn dat fashion niet altijd heel erg duur moet zijn, creëerden wij een budgetlook. De look is colorful, speels en toch workproof. You’re welcome!

Budgetlook
12
Foto © Addmyberry
Budgetlook
12
Foto © H&M
Budgetlook
12
Foto © H&M

Toerisme Oostende en Addmyberry vonden het tijd voor een collaboration en creëerden een unieke Oostende-trui. De exclusieve sweater met opdruk 'OOSTENDE Seatox' is online te koop via de webshop van Addmyberry en in enkele handelszaken is Oostende.

Toerisme Oostende lanceerde net de wintercampagneWinters uitwaaien in Oostende’ met ambassadeurs Katja Retsin, Marcel Vanthilt, Rick de Leeuw, Tatyana Beloy en Barbara Sarafian. Want ook in de winter is Oostende de place to be! Om de wintercampagne extra te ondersteunen, pakt Toerisme Oostende uit met deze hippe Oostende-trui

Je draagt best een eenvoudige white t-shirt onder je trui zodat je deze kunt uittrekken wanneer je het te warm krijgt. Bij H&M kan je steeds terug voor basics.

Budgetlook
12
Foto © Komono
Budgetlook
12
Foto © Komono

Nog een collab om te applaudiseren: Komono en het Zweedse merk Happy Socks. Komono en Happy Socks versmelten hun creativiteit tot een uniek concept van kleur, vorm en tijd. Het resultaat is 2 verfijnde uurwerken met kleuren, strepen en bolletjes door elkaar.

De Komono x Happy Socks collectie is beschikbaar vanaf november in de geselecteerde winkels en online op de website van Komono voor € 79,95.

Budgetlook
12
Foto © H&M
Budgetlook
12
Foto © H&M

Deze satijnen broek van H&M past perfect bij onze look. Leuk is dat het roze van de broek ook terugkomt in het horloge van Komono x Happy Socks. Hey, het zit hem in de details hé!

Budgetlook
12
Foto © Zara
Budgetlook
12
Foto © Zara

Een cape is always a good idea! Dit wollen pareltje van Zara houdt je gegarandeerd lekker warm deze winter. Want!

Budgetlook
12
Foto © H&M
Budgetlook
12
Foto © H&M

Silver loafers van H&M werken je outfit af. 

 

Have fun budgetshopping!

04.11.2015
Geschreven door Griet DemuynckWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten