0

De Heer is hip

F
News

6
13.04.2013
Geschreven door Els Keymeulen

Een van mijn favoriete zomertrends is the religious hype: kruisbeelden, kantwerk, veel zwart & een flinke portie drama.

Love it, want ik vind maar weinig dingen zo sexy als een klein gouden kruisje om de nek. De Heer is hip dus en uiteraard hadden we dat bij GLAM*IT ook in de gaten: styliste Ellen shopte een geweldige katholieke garderobe bij elkaar en we gingen shooten.

De Heer is hip
6
Foto © Els Keymeulen
 De Heer is hip
6
Foto © Els Keymeulen

Enige probleem: ons Russische model had er niet persé veel zin in. Bidden voor de camera? Ze rolde een paar keer met haar ogen, liet terloops vallen dat ze model was geworden omdat ze graag bewòòg en zo'n beetje plechtig poseren vond ze maar niks. Stress dus, want een model met een slecht humeur kan een productie aardig om zeep helpen.

De Heer is hip
6
Foto © Els Keymeulen

Bovendien: het was koud in de studio en ons model mocht amper kleren aan (de Heer houdt wel van een stukje bloot), dus probeerden we haar te paaien met soep, een badjas en een elektrisch vuurtje. Gelukkig was ze wél echt goed: beeldschoon, expressief & lenig - precies wat we nodig hadden. Het werd dus, al zeg ik het zelf, een prachtige productie. En toen Miss Russia de beelden op scherm zag, kon ze zowaar lachen! 

De Heer is hip
6
Foto © Els Keymeulen

Je ziet deze shoot en veel meer moois in GLAM*IT april - op dinsdag 16 april in de winkel. Go get it, en doén hé, zo'n kruisje om je nek!

De Heer is hip
6
Foto © Els Keymeulen

xoxo,
Els

P.S.: Voor jullie al gescout: River Island heeft geweldige katholieke kleren in de rekken - je moet zéker es gaan kijken.
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten