1

Dé hangover tips van Belmodo fans

B
News

Iedereen heeft er al eens een gehad: een kater. Geen idee hoe je hier best mee omgaat? Dan weten onze acht geïnterviewden van 2016 vast wel raad.

Leonneke Derksen

Leonneke Derksen van Leo Paris is één van onze talenten van morgen. Zij heeft twee manieren om een kater te bestrijden: “Als je slim genoeg was voor het slapen, heb je een pijnstiller genomen met veel water en kan je genieten van de volgende dag. Heb je dit niet gedaan, dan moet je je kater ondergaan door simpelweg in bed te blijven. Kijk je favoriete series, stek een Belgisch frietje en doe vooral niks.” 

Josje Huisman

Josje Huisman en haar gevoel voor humor: “Niet (zoveel) drinken”. Thanks Josje, die zullen we onthouden (na nieuwjaar). Dit ex-K3’tje drinkt liever een kopje koffie

ELENA Vasilieva

Cool girl Elena Vasilieva is helemaal hot in modeland. Zelf drinkt ze geen alcohol, maar als ze een vriendin in nood moet helpen, is water  saving angel. “Zoveel mogelijk water drinken, dat is de boodschap.”

FIN DU JOUR

Volgens Miriam van beautyshop Fin du Jour is een gelaatsmassage een vergeten hangover hack. “Masseer je gelaat door heel gemakkelijk met je favoriete gezichtsolie zwemmende bewegingen te maken. Begin bij je kin, dan je neus en het voorhoofd en terug over de wangen naar beneden. Het perfecte recept om glowy skin te krijgen na een lange nacht.”

CESAR CASIER

Model, blogger en auteur Cesar Casier kan er volgens ons nooit mottig uitzien. Als hij een kater heeft, drink hij kokoswater. Eentje om te onthouden! 

ANNE-CATHERINE CLO CLO

Blogger Anne-Catherine heeft na een detox van zes maanden nog geen kater gehad. Toch heeft ze er tijdens haar studententijd een heel pak gehad. “Dan bleef ik gewoon in bed of in de zetel met een fles water en heel veel pijnstillers. Soms ging ik met andere studenten een goed vettig ontbijt of stevige lunch eten. Zonnebril op, niet te luid praten, veel zuchten, en eten maar!” 

Intussen is ze iets volwassener geworden, en probeert ze een kater gezonder aan te pakken. “Ik eet een klein, maar stevig ontbijt: een mix van calorierijk en gezond. Daarna bestrijd ik hoofdpijn door te joggen, wandelen, of fietsen. Uiteindelijk beland ik met een fris gevoel in de zetel!”

ELLEN KEGELS

Ellen van LN-Knits heeft heel wat tips and tricks als het op een kater aankomt. “Drink voor het slapen een fles alkalisch water en probeer daarna acht uur te slapen. Bij het ontbijt eet je best een eiwitomeletje met boerenkool. Als je kater niet té erg is, zou ik nog een kleine 5km lopen in een bos. De hele dag lang drink je ten slotte kokoswater en die kater is zo verdwenen!”
 

JANI KAZALTZIS

Jani gaat de deur niet uit als hij een kater heeft. “Eet thuis een lekkere spaghetti en neem een dafalgan. Drink de hele dag veel water en val gezellig in slaap voor de televisie. Met een goede bleitfilm uiteraard.”

Veel succes met je kater vandaag en hou je vooral niet in om jouw ultieme tip te delen!

01.01.2017
Geschreven door Adeline MatthysBelmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten
Nederlands Français
Popular
Latest

WCD17 met Tiany Kiriloff en Zalando


Shop now
Wedstrijden
AgendaWin een Atelier Box van Atelier Veritas

Deelnemen

04.03.2017 - 03.09.2017

Het Modemuseum Hasselt: Across Japan

01.09.2017 - 03.09.2017

Bread & Butter by Zalando

01.09.2017 - 03.09.2017

Bread & Butter by Zalando

Ontdek meer

Guest editor

Tine en Fien Prophete

Word Belmodo lover


Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in

Volg Belmodo

Sponsored
Wedstrijden


Win een Atelier Box van Atelier Veritas

Deelnemen
Agenda

04.03.2017 - 03.09.2017

Het Modemuseum Hasselt: Across Japan

01.09.2017 - 03.09.2017

Bread & Butter by Zalando

01.09.2017 - 03.09.2017

Bread & Butter by Zalando

Ontdek meer
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo