0

De fashionista's van morgen

F
News

5

Time flies en de child prodigies van vandaag zijn de wereldsterren van morgen. Benieuwd naar de volgende grote namen in fashion? Hou deze mini-celebs in het oog!

Tavi Gevinson en de Olsen Twins mogen ondertussen al een tijdje plaatsnemen bij de grown ups van de fashion scene, tijd om ons nieuwsgierige oog op de nieuwe frontrow babies te richten.

Suri Cruise

De fashionistas van morgen
5
Foto © vogue

Deze mini van TomKat stond al gesignaleerd op onze radar (Watch out 4 Suri Cruise). Niet alleen om haar persoonlijke stijl, maar vooral vanwege haar ongezoute mening over de outfits van haar leeftijdsgenootjes en hun ouders. Lees zeker het artikel als je eens goed wil lachen.

North West

De fashionistas van morgen
5
Foto © The Daily mail

Als Ana Wintour’s child policy wat défilés betreft, moet zwichten voor Kimye’s kleine, dan zal ook jij (ondanks een Karblock) niet ontsnappen aan deze kleine fashionista in spe.

The Royal Twins

De tweelingzusjes Bella en Chloë zijn met hun meer dan 71,7k volgers, inderdaad instagram royals. Eerlijk gezegd wie zou deze 4-jarige in hun matching designer kledij niet willen volgen!

Kiernan Shipka

De fashionistas van morgen
5
Foto © catsencupcakes

Als de über kritische Suri Cruise al fan is van deze jonge actrice, moet haar stylegame wel feilloos zijn. Deze galajurk met zakken, trok ons alvast over de streep. 

De fashionistas van morgen
5
Foto © popsugar

Met mommager Victoria aan het stuur wordt elke telg in de Beckham-familie, zorgvuldig richting destination perfect style gestuurd. Brooklyn is al een veelgevraagd model, Romeo het gezicht van Burberry, nu dus nog vol spanning afwachten wat Cruz en Harper in petto hebben.

18.02.2016
Geschreven door Isabelle LeempoelsWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten