0

De eerste beelden van #dresscodejosje

F
News / Make-up

1
07.09.2016
Geschreven door Amélie De Rycke

Vanavond is het zover, Josje Huisman stelt haar boek #dresscodejosje voor aan het grote publiek. Nu al razend benieuwd? Hier krijg je al een aantal exclusieve beelden te zien!

Vanavond is het eindelijk zo ver, na weken plichtsbewust en enthousiast aftellen via haar Instagrampagina, stelt Josje Huisman, ex-K3tje en fashionista pur sang, haar boek #dresscodejosje voor. Een extravagante stijlgids waarin je samen met Josje op zoek gaat naar jouw persoonlijke stijl en onderweg de gekste en tegelijkertijd meest inspirerende subculturen, trends en kledingstijlen - kortom dresscodes - tegenkomt. Dat het boek ook nog eens boordevol persoonlijke verhalen en mooie foto's zit, maakt het een uniek hebbeding!

Hier krijg je alvast een exclusieve blik achter de schermen bij #dresscodejosje!

Voor de foto's in het boek trok Josje naar de stad waar excentriciteit, kawaii en eclecticisme centraal staan, Tokio. Met stylist en boezemvriend Jody Van Geert, fotograaf Filip Van Roe en hair artist Lorenz Nickmans in haar kielzog. 

Leer Josje kennen aan de hand van de meest uiteenlopende looks, die stuk voor stuk gebaseerd zijn op trends of culturen die ze doorheen de jaren leerde kennen. Niets is te gek voor Josje, zolang ze zich er maar goed in voelt.

Benieuwd welke designers Josje konden bekoren, hoe voor Josje de ideale party with friends eruit ziet of welke trends uit de jaren '90 ze nu nog steeds draagt? In #dresscodejosje krijg je het antwoord op àl die vragen én mag je je aan een flinke dosis nooit eerder geziene foto's verwachten.

Het boek is trouwens het resultaat van een leuke samenwerking tussen Belmodo, uitgeverij Borgerhoff&Lamberigts en Josje. Ook wij zijn dus heel erg trots dat dit pareltje straks in de rekken van jouw dichtstbijzijnde boekhandel zal liggen!

Het boek is verkrijgbaar vanaf 8 september 2016 en kost € 22,95. Fans die niet kunnen wachten kunnen op 7 september tussen 19:00 en 19:30 al een exemplaar bemachtigen op de presale in de A Tower (Keyserlei 5, 2000 Antwerpen).

Goed om weten: Josje zal tijdens de presale de boeken signeren én in sommige boeken zal een wildcard voor de #dresscodejosje party zitten. Kom dus zeker even langs en wie weet scoor jij een #dresscodejosje boek én dans jij samen met Josje én team Belmodo de sterren van de hemel op de enige echte #dresscodejosje party!
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten