0

De coolste Dopp Kits voor Vaderdag

F
Wishlist

2

Zondag vieren we vaderdag en dan mogen alle papa’s eens goed in de bloemetjes gezet worden. Misschien doe je hem wel een plezier met een van deze coole Dopp Kits.

Een “Dopp Kit” is eigenlijk gewoon een fancy woord voor een toilettas of een washbag. Zulke tasjes komen altijd goed van pas op vakantie of op weekend, dus daar zal je je papa gegarandeerd blij mee maken (tenzij je hem vorig jaar al een Dopp Kit gaf natuurlijk).

Dopp Kits bestaan in heel wat verschillende kleuren en vormen. Voor avontuurlijke papa’s kan je er eentje kopen met camouflageprint. Als je papa houdt van een flinke dosis humor, kan je hem misschien een Dopp Kit geven met een onnozel diertje erop. Daarnaast zijn er ook heel wat basic modellen, met eventueel een speciaal detail, dat het geheel wat toffer maakt.

De coolste Dopp Kits voor vaderdag
2
Foto © Luxury For Men

Is je papa niet zo bezig met zijn uiterlijk, maar wel geïnteresseerd in de nieuwste technologieën en gadgets? Ook daar bestaat een soort Dopp Kit voor! In deze laptoptas uit de online conceptstore Luxury For Men kan hij naast zijn laptop ook al zijn bureauspulletjes kwijt. De tas is afkomstig van het merk This Is Ground, dat bekend staat om zijn kwalitatief leer.

Als je nog op zoek bent naar een cadeau voor Vaderdag, vind je hierboven alvast wat inspiratie, Happy Father’s Day!

10.06.2016
Geschreven door Babs GabrielWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten