15

De beste pop-ups right now

F
News

Leuke tijdelijke winkels of bars waar je unieke ervaringen kan beleven en/of leuke koopjes kan bemachtigen, mag je zeker niet missen. Bij deze moet je zeker langs gaan!

The Seaside Shop in Knokke

Deze zomer kan je in Knokke een bezoekje brengen aan ‘The seaside shop'. Je kan hier terecht vanaf de paasvakantie tot en met eind austustus voor de volledige LN|Andes collectie. Deze is handgemaakt met baby alpaca wol, linnen en zijde dus zeker de moeite waard om een kijkje te nemen. Lichte breiwerkjes die je warm houden tijdens de koudere zomer- en lentedagen. Ideaal voor ons typisch wisselvallige Belgiëweertje.

De beste pop-ups right now
15
Foto © LN|Knits

Op zaterdag 26 maart 2016, zondag 27 maart 2016 en maandag 28 maart 2016 organiseert LN|Knits een spectaculair openingsweekend. Je kan er dan je make-up laten doen door Clinique en genieten van heel wat leuke goodies!

Antoine Bréarstraat 9
8300 Knokke

De beste pop-ups right now
15
Foto © LN|Knits

Pop-Up met LECHAPERONunlimited, Karolien Verstraeten & Lore Langendries - Hasselt

Voor wie van mode, interieur en design houden, is de pop-up van LECHAPERONunlimited, Karolien Verstraeten & Lore Langendries een niet te missen adresje. Van vrijdag 1 tot zondag 3 april 2016 bundelen de 3 dames hun krachten om hun werk te showen. 3 labels, 3 projecten en 1 pop-up om te ontdekkken!

Lore Langendries werkte tijdens haar doctoraat aan een project dat ze nu ook in haar pop-up aanbiedt. Ze lanceerde in februari 2016 het ‘HOLSTEIN LL 1401’-project, waarbij ze 366 dagen via social media elke dag een drager van een broche uitzocht om toe te voegen aan de ‘HOLSTEIN LL 1401’-collectie. HOLSTEIN LL 1401 is een wandobject, bestaande uit 366 broches die samen een hele reeks vormen. Je kan deze komen bekijken en je favoriet uikiezen tijdens deze 3-daagse.

De beste pop-ups
15
Foto © Lechaperonunlimited

LECHAPERONunlimited is een nieuw online ‘slow shopping’-initiatief waarbij de focus ligt op zich bewuster zijn van je aankopen en minder impulsief te kopen. Het stelt je voor aan verschillende exclusieve ontwerpen van bekende en minder bekende makers en ontwerpers en hun persoonlijke leefwereld.

De beste pop-ups
15
Foto © Lechaperonunlimited
De beste pop-ups
15
Foto © Lechaperonunlimited

Last but not least kan je tijdens deze leuke driedaagse ook een sneakpeak zien van de nieuwe collectie van modeontwerpster Karolien Verstraeten. Haar kleding is gekend door de strakke romantische sfeer. Dit jaar maakte Karolien een nieuwe start met een gloednieuw concept dat je hier kan komen ontdekken!

Dokter Willemstraat 8
3500 Hasselt

NapLap - Leuven

De beste pop-ups
15
Foto © Facebook NapLap

Op de Oude Markt in Leuven vind je een maand lang een pop-up café waar geen alcohol wordt gegeven. Jawel, dat lees je goed. Er wordt bijvoorbeeld bier en wijn geserveerd zonder alcohol. Het is erg opvallend dat het café gelegen is op de Oude Markt want normaal where the magic happens. Alle studenten van de stad spot je hier!

Toch slaat het café zonder ‘bier’ aan bij het publiek. Wat het idee achter het alcoholvrij café is? Mensen laten nadenken over hoe je verstandig omgaat met alcohol. Ben jij ook zo benieuwd naar bier en wijn zonder alcohol? Ga dan zeker eens langs.

Oude Markt 11
3000 Leuven

 

De beste pop-ups
15
Foto © Facebook NapLap
De beste pop-ups
15
Foto © Facebook NapLap

Clio Goldbrenner @ De Bijenkorf - Maastricht

De beste pop-ups
15
Foto © De Bijenkorf

Als je tussen maandag 29 februari 2016 en dinsdag 29 maart 2016 een dagje gaat shoppen in Maastricht, is dat de perfecte kans om de exclusieve pop-up store van Clio Goldbrenner te ontdekken bij Bijenkorf. Clio Goldbrenner is een Belgisch handtassenmerk waar wij helemaal fan van zijn!

De beste pop-ups
15
Foto © Clio Goldbrenner

In de pop-up zal je alle modellen uit de SS16-collectie van Clio Goldbrenner vinden en kan je ze meteen mee naar huis nemen. De Bijenkorf in Maastricht is niet zomaar een locatie. Het is een high-end department store dat een groot gamma van designermerken aan de klant aanbiedt. Kleine tip: deze shop is 7/7 open en op donderdag kan je genieten van het shoppen tot 21:00!

Achter Het Vleeshuis 26
6211 GS Maastricht, Nederland

De beste pop-ups
15
Foto © Clio Goldbrenner
De beste pop-ups
15
Foto © Clio Goldbrenner

Minimaal - Mechelen

Minimaal is een leuk pop-upbar in Mechelen die zich zich vooral baseert op de mensen die er over de vloer komen. Er worden thema-avonden gehouden op vraag van klanten. Voor elk wat wils dus! Alle drank die in de bar geserveerd wordt, is trouwens 100% biologisch.

De beste pop-ups
15
Foto © Facebook Minimaal
De beste pop-ups
15
Foto © Facebook Minimaal

De bar is helemaal opgebouwd uit herbruikbare materialen wat net iets meer charme uitstraalt dan een gloednieuwe zaak. Bovendien heeft Mechelen je prachtige straten en architectuur te bieden die jij kan ontdekken om dan te stoppen voor een drankje in ‘Minimaal’. Proef zeker ook eens van de glutenvrije dessertjes en de biologische limonades. Ze zijn de moeite waard!

Onze-Lieve-Vrouwestraat 82
​2800 Mechelen

Haven - Antwerpen

Hou je vooral van unieke kledingmerken, fotografie, kunst en muziek? Neem dan zeker ook een kijkje in de pop-up store Haven in Antwerpen die net open ging. Belmodo was erbij en het is zeker een niet te missen shop!

Nationalestraat 162-164
2000 Antwerpen

13.03.2016
Geschreven door Stef PoortmansBelmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten
Nederlands Français
Popular
Latest

Nieuw boek Tiany Kiriloff: gesigneerd


Shop now
Wedstrijden
AgendaWin de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen

Guest editor

Eline Starink

Word Belmodo lover


Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in

Volg Belmodo

Sponsored
Wedstrijden


Win de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo