0

De beste lippenbescherming tegen de zon

B
Make-up

6

Als we ons insmeren zijn er enkele plekjes die we steevast vergeten: onze handen, oren, nek, voeten én lippen. Wij zetten de beste producten om je lippen te beschermen.

Zonnebaden is zowat het zaligste wat er is, maar als je er de volgende dag niet wil uitzien als een kreeft, moet je je wel goed insmeren. En daarmee bedoelen we overàl insmeren, ook je lippen! Deze lippenstiften hebben allemaal een SPF, om je optimaal te beschermen tegen de zon.

The Body Shop Vitamin E Lip Care SPF 15

The Body Shop Vitamin E Lip Care SPF 15
6
Foto © Tip Top Lady

De Vitamin E Lip Care van The Body Shop beschermt je lippen tegen de wind en de kou, maar ook tegen de zon, met haar beschermingsfactor 15. De lippenbalsem is verrijkt met vitamine E en heeft een neutrale geur.

Neutrogena Lipstick SPF 20 Noorse Formule®

Neutrogena Lipstick SPF 20 Noorse Formule®
6
Foto © Pharma2go

Deze lippenstift van Neutrogena hydrateert de droge lippen en beschermt ze tegen de zon, droogte of kou. De lippenstift heeft beschermingsfactor 20, waardoor ze je lippen beschermt tegen uv-stralingen. Dagelijks aanbrengen voor gladde, zachte lippen.

Rituals Smooth Operator Lippenbalsem

Rituals Smooth Operator Lippenbalsem
6
Foto © The Daily Lady

De Smooth Operator Lippenbalsem van Rituals beschermt je lippen bij alle weersomstandigheden en helpt ze ook herstellen. Hij heeft beschermingsfactor 15 en bevat onder andere Eucalyptus, Shea Butter en Vitamine E.

Bodysol Sun Lipstick Fruity en Coconut SPF 30

Sun Lipstick Fruity en Coconut SPF 30
6
Foto © Bodysol

Deze zomerlipsticks van Bodysol hebben beschermingsfactor 30 en zijn verkrijgbaar in twee smaken: Fruity (aardbei en ananas) en Coconut. Ze hydrateren je lippen en beschermen ze tegen UV-stralen en DNA-beschadiging.

Jane Iredale Lipdrink® Spf 15 Lip Balm

Jane Iredale Lipdrink® Spf 15 Lip Balm
6
Foto © Village Wellness Spas

De Lipdrink® Spf 15 Lip Balm van Jane Iredale hydrateert je lippen beter dan een klassieke lippenbalsem (vandaar de naam ‘lipdrink’) en dankzij de toegevoegde beschermingsfactor 15 beschermt hij ze ook tegen UV-stralen. De lippenbalsem heeft een frisse citrussmaak.

Denk er dus de volgende keer aan om op een zonnige dag ook je lippen in te smeren, met deze producten bijvoorbeeld!

16.07.2016
Geschreven door Babs GabrielWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten