0

De beste deodorants

B
Skin care

8

Thank God for deodorant! Wat zouden we zijn zonder? Het goedje heeft me al meer dan eens van een smelly situation gered. En ik ben ongetwijfeld niet alleen.

In het huidige overaanbod is het soms moeilijk kiezen. Ga je voor een roller, een deodorant met of zonder alcohol, een anti-transpirant, eentje met een bloemig parfum of voor de geurloze versie? Decisions, decisions… We kunnen niet voor jou kiezen, maar we kunnen de keuze wél iets makkelijker maken. Dit zijn de beste deodorants voor jullie op een rijtje!

En oh, wist je trouwens dat het beste moment om deodorant te gebruiken ’s avonds is? In tegenstelling tot wat veel mensen denken, spuit je het best net voor je gaat slapen. Op die manier heeft de deodorant de hele nacht de tijd om in je huid te trekken, zodat je oksels de volgende dag helemaal geurvrij zijn. 

Nivea Protect & Care

Heel wat vrouwen besteden veel aandacht aan hun gezichts-en lichaamsverzorging, maar vergeten vaak een delicate plek: de oksels. De tere huid van je oksels heeft minstens even veel verzorging nodig als de rest van je huid en misschien zelfs nog meer!

De Protect & Care deodorants van Nivea beschermen je niet alleen tegen transpiratie, maar verzorgen ook de okselhuid. Of je nu de spray of de roller gebruikt, het resultaat zijn zachte, gehydrateerde oksels met de vertrouwde frisse Nivea-geur.

De beste deodorants
8
Foto © Nivea
De beste deodorants
8
Foto © Nivea

The Greeench van Lush

Deodorant kun je alleen maar spuiten en rollen, zeg je? Dan ken je The Greeench van Lush nog niet! The Greeench is een poederdeodorant gemaakt van salie, rozemarijn en tea tree en geurt heerlijk naar kruiden. Strooi wat poeder op de rug van je hand en wrijf het op je droge en schone oksel.

Het poeder kan ook perfect op de voeten gebruikt worden. Bonuspunten voor het cruelty free beleid van Lush!

De beste deodorants
8
Foto © Lush
De beste deodorants
8
Foto © Lush

Vichy anti-transpiratie beauty deodorant 48u

Behandelingen zoals scheren of harsen kunnen de huid irriteren of beschadigen. Niets vervelender dan een prikkende, agressieve deodorant op een net geëpileerde huid.

Met de Anti-transpiratie Beauty Deodorant van Vichy is dat gelukkig verleden tijd. Je oksels zijn 48 uur lang beschermd tegen onaangename geurtjes zonder ze uit te drogen en de formule zonder alcohol verzorgt en verzacht de huid.

De beste deodorants
8
Foto © Vichy
De beste deodorants
8
Foto © Vichy

Dove Invisible Dry

Douchen, tanden poetsen, deo spuiten, kleren aan en hop de deur uit. Maar dan zie je onderweg naar je werk of school dat er enorme witte strepen op je T-shirt zitten. Bummer.

Met de Dove Invisible Dry deodorant spray is dat voorgoed verleden tijd. En voor die lelijke okselvijvers hoef je ook al geen schrik te hebben. De Dove-deodorant houdt je oksels 48 uur lang fris en droog.

Dove Invisible Dry
8
Foto © Dove
02.02.2016
Geschreven door Laura DeboelWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten