0

De beste beach sprays

B
Hair

10

Die mooie beach babe golven in je haar krijg je niet zomaar. Het geheim voor die losse waves? Beach sprays! Wij verzamelden enkele toppers voor jou.

Als je haar hebt waar weinig fut in zit, kan je je daar toch serieus aan irriteren. Je wil geen over the top pijpenkrullen maar gewoon wat beweging, wat extra textuur in je haar. Dan moet je zeker eens beach/sea salt sprays gebruiken.

Salt sprays klinkt best eng, zout in je haar … ? Maar het is helemaal safe en healthy. Zoutsprays geven je haar wat extra textuur en gevoel. Spray wat op vochtig of droog haar. En knijp je haar in textuur. Klaar! Ik geef je 5 aanraders mee en een personal tip!

Lush Salt Spray

Deze Lush spray is world famous. Hij droogt je haar niet uit, geeft je lokken een laagje shine en hij ruikt heer-lijk! Een echte miracle worker. Lush test trouwens niet op dieren, dat verdient extra credits

Bumble&Bumble

Behalve een schattige naam brengt Bumble&Bumble een hele reeks super haarproducten op de markt. Een well-known favourite is de Bumble Surf Spray. Deze spray geeft je haar wat meer body en heeft een matte finish.  Goed voor alle haartypes!

De beste beach sprays
10
Foto © Lush
De beste beach sprays
10
Foto © Bumble&Bumble;
De beste beach sprays
10
Foto © Balmain

Balmain sea salt

Op Balmain kan je rekenen dat ze kwaliteitsproducten op de markt brengen. De Texturizing Salt Spray is daar een bewijs van. Net zoals de vorige sprays geeft hij je haar wat textuur. Deze spray onderscheidt zich in het feit hij vochtbestendig is. Geen sudden frizzy hair disasters.

Sachajuan spray

Nog een topper voor extra volume en sexy waves. Alsof je lekker casual een dagje ging surfen in Australië. Breng deze Sachajuan spray aan op de wortels van je haar om extra volume te creëren. 

John Frieda BeachBlonde Spray

Beach blondes en brunettes maak je klaar voor het strand met de John Frieda spray. Ook deze spray heeft een matte finish, en kan je dus ook op je haarwortels aanbrengen zonder dat het er vettig uitziet.

De beste beach sprays
10
Foto © John Frieda
De beste beach sprays
10
Foto © Nivea
De beste beach sprays
10
Foto © Sachajuan

Diamond Gloss Nivea

Voor glanzend haar dat mooi glanst tijdens mooie zomerdagen, gebruik je Nivea! Deze hairspray heet dan ook erg toepasselijk Diamond Gloss. 

Personal tip: Batiste droogshampoo

Geen tijd om beach spray te kopen maar wacht die surfer boy op je? Droogshampoo to the rescue. Droogshampoo is niet enkel handig voor vettig haar fixen, het geeft ook textuur en volume aan je haar. Spray op je hoofdhuid tussen je lokken wat droogshampoo en scrunch je handen door je haar. Instant volume en textuur!

De beste beach sprays
10
Foto © Batiste
De beste beach sprays
10
Foto © Batiste
De beste beach sprays
10
Foto © Batiste

Sexy surfer waves zijn in orde, nu nog een passende surf boy to match your look!

10.05.2016
Geschreven door Florence Van de VeldeWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten