0

De Belmodo work-out playlist

F
Wishlist

1

De Belmodo Fit Summit komt eraan. Bereid je er alvast op voor met deze work-out playlist.

Niet enkel waterproof make-up is essentieel voor je work-out, je zorgt ook best voor een upbeat playlist om jezelf extra te motiveren tijdens het sporten. Wij zochten enkele nummers voor jullie uit om de komende sportieve (half)uurtjes te verlichten!

Calvin Harris ft. Rihanna - This is what you came for

In het begin van je work-out is het belangrijk om de toon te zetten met een knaller. Vlieg er meteen in met deze monsterhit van Calvin Harris en Rihanna.

Dit nummer bouwt heel traag op en houdt de spanning erin tot de climax na enkele minuten voor een extra boost zorgt! Je zal vanzelf sneller beginnen lopen/fietsen/squatten!

Van Morrison - Brown eyed girl

Dit is zonder twijfel één van de meest happy songs ooit gemaakt. Begin je je na een tiental minuten al iets minder Charlie's Angel en net iets meer Garfield te voelen? Dan brengt dit nummer je gegarandeerd weer in the mood!

Marian - Clouds

Het zal niet gemakkelijk zijn om het ritme van dit nummer bij te houden, maar als het lukt zal het je ongetwijfeld in de wolken brengen!

Moby - Go

Laat de titel van dit nummer als motivatie werken!

Begin je je iets minder sexy te voelen met al dat lekker zweet dat zich in druppels verzamelt op je voorhoofd? Pino D'angio kan dat vast en zeker verhelpen!

Ace - How long

How long has this work-out been going on? We beginnen het ons stilaan af te vragen. Maar geen probleem met een playlist als deze!

America - Ventura Highway

Dit nummer doet ons even vergeten dat onze spieren op ontploffen staan terwijl we ons in een cabrio met de haren in de wind op Route 66 wanen.

Janet Jackson - if (Kaytranada remix)

We zijn er bijna. Deze funky beats geven ons nog een laatste duwtje in de rug om de komende 10 minuten te volharden!

Stavroz - The Finishing

Belgische band Stavroz begeleidt ons met dit relaxerend nummer naar de eindstreep. We dit it!

22.09.2016
Geschreven door Anaïs LybaertWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten