0

De Belmodo Hotspots App is er!

F
News

3
14.04.2016
Geschreven door Amélie De Rycke

Dankzij de Belmodo Hotspots App heb jij de leukste Belgische adresjes altijd bij de hand. Gloednieuw en onmisbaar op jouw smartphone!

Het is zover, met trots presenteren Belmodo en VisitFlanders de langverwachte Belmodo Hotspots App. Vanaf nu verspil jij geen tijd meer aan het zoeken naar een geschikt lunchplekje of een uniek hotel, alle niet te missen adresjes in onze Vlaamse steden verzamelden wij in 1 app. Een citytrip in eigen land gepland? Download de Belmodo Hotspots App en ontdek alle geheimen van steden als Brussel, Antwerpen, Gent, Brugge, Hasselt of Leuven!

_MG_9729_copy
3
Foto © Belmodo

Om het jou gemakkelijk te maken, deelden wij onze hotspots in handige categorieën in. Met één klik krijg je een lijst met adresjes in de rubrieken beauty, fashion, coffee, deco, drinks, food en sleep. Bovendien kan je dankzij de like-knop jouw favoriete hotspots opslaan en stel je zo een eigen favorietenlijstje op. Handig, niet?

Check ook zeker eens de routes die Belmodo speciaal voor jou uitstippelde. Zo is er de 'Weekendje Oostende' route die je langsheen de toppers in de Oostendse badstad stuurt, maar liet bijvoorbeeld ook Tiany haar favoriete route door Antwerpen optekenen. 

Ontdek de Vlaamse steden met de Belmodo Hotspots App
3
Foto © Belmodo

Waar wacht je nog op? Download de Belmodo Hotspots App nu helemaal gratis via de App Store of de Google Play Store en ontdek het allemaal zelf!
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten