0

De Belmodo Festivalroute in Brussel

F
News

2

Belmodo zorgt voor jou, ook tijdens de festivals. Brussels Summer Festival is er weer en dus is zorgen wij voor een festivalroute.

Brussels Summer Festival wordt opnieuw een knaller dit jaar. Grote namen zoals Peter Doherty en Balthazar betreden het podium dit jaar. Je ontdekt de artiesten via deze playlist van Deezer.

Ga even weg van al de festivaldrukte en ontdek onze prachtige hoofdstad met de Belmodo Hotspots App. Je kan Brussel ook al leren kennen samen met Belmodo Blogger Lima in het filmpje hieronder.

Senteurs d'Ailleurs Brussel
2
Foto © Senteurs d'Ailleurs

Start je dag met de heerlijke geuren van Senteurs D'ailleurs. Aan de tastebar ontdek je welke geur het best bij jou past (uit het gamma van 200 geuren!).

Parlor Coffee Roasters

Bij Parlor Coffee Roasters kan je terecht voor een heerlijke brunch, zo ben je helemaal klaar voor je dagje Brussel. Eet er heerlijke spek met eitjes of drink gewoon een tasje van hun homemade koffie.

HAPPY guesthouse

Neem na je ontbijt tijd om in te checken bij HAPPY guesthouse. Deze B&B is zo Instagram worthy!

Peck 47

Ondertussen is het alweer tijd om te eten. Al is het eigenlijk altijd tijd om te eten, niet? Bij Peck 47 eet je heerlijke toast of drink je de beste smoothies

Cosmeticary

Bij Cosmeticary vind je alle beauty topmerken terug die jij zoekt. Tom Ford of Bobbi Brown? Hier vind je het zeker terug!

De Markten

Even rusten kan zeker bij De Markten Café. Geniet er van een fris drankje op het mooiste terras van Brussel en omstreken!

ICON

Bij ICON scoor je topmerken die je in je kast moet hebben. Je vindt er toppers zoals Isabelle Marant en Vanesso Bruno.

Annemie Verbeke

Ook bij Annemie Verbeke kan je terecht voor Brusselse fashion. Hier scoor je vooral de betere knitwear, maar ook designerstukken aan voordeligere prijzen.

Passa Porta

Stop zeker ook nog eens bij Passa Porta voor een goed boek of ga er naar een van de vele cultuurevenementen.

Colonel

Meat lovers, sluit bij Colonel je dag Brussel af met een heerlijke maaltijd die je niet snel zal vergeten. Ga voor een klassieker zoals carpaccio of doe eens gek met tagliata. Hier kan het allemaal!

Deze 10 plekken zijn zeker het ontdekken waard, maar er Brussel heeft nog zoveel meer te bieden. Check onze Belmdoo Hotspots App voor de beste plaatsen in onze favoriete steden.

01.08.2016
Geschreven door Laura De SmetWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten