0

De Belmodo Festivalroute in Brugge

F
News

1

Na al dat feesten op het Cactusfestival, kan je wel wat rust gebruiken. Deze Belmodo hotspots zijn ideaal om helemaal zen te worden!

Gelukkig is er de Belmodo Hotspots App om je rond te leiden in het Venetië van België. Wij stelden voor jou de beste route uit om tot rust te komen. 3456 m plezier!

Books & Brunch

Start je dag goed met een lekker ontbijt en een goed boek. Even je hoofd leegmaken, na al die luide muziek. De ideale lees- en rustplek voor jou!

Duvelorium Grand Beer Café

Na de koffiestop, is het tijd voor een heerlijk aperitief. Ga bij Duvelorium Grand Beer Café langs om de middag te starten met een lekker biertje. Plus, je vindt er de perfecte biergadgets om mee te shinen op het festival.

Skateshop Nineoneone

Nood aan een nieuwe look? Bij Nineoneone vind je alle hipste merken terug. Misschien scoor je er ook wel een nieuw board om Brugge mee onveilig te maken?

Leeloo

Niet echt gevonden wat je zocht bij Nineoneone? Bij Leeloo kan je terecht voor de leukste kledij. Sowieso is er niemand anders op het festival met dezelfde outfit, want bij Leeloo is alle exclusief. Er is ook geen reden om je schuldig te voelen, alle kleren zijn volledig fair trade.

Goûts et Couleurs

Op een festival heb je natuurlijk geen meubels nodig, maar je komt er praktisch langs op weg naar Brazila. Spring gewoon eens binnen bij Goûts et Couleurs en laat je verleiden door al het Scandinavish moois. 

Brazila Brugge

Na al dat shoppen en passen, kan een koffietje wel smaken. Brazila is de ideale plek om een taartje te eten op hun prachtige terras. Helemaal verkocht door hun koffie? Koop er dan gewoon een heerlijk zakje verse bonen.

Vero Caffè

Even verderop vind je ook nog Vero Caffè terug. Ook daar kan je heerlijke gebakjes en koffie proeven. Probeer zeker eens hun koffie van de week uit! 

Madam Mim

Na de koffie, kunnen we er weer tegenaan en goed shoppen. Bij Madam Mim geen basic kledij, maar wel prachtige vintage en tweedehandskledij. 

Sans Cravate

Bij Sans Cravate kan je terecht voor een heerlijk diner. Henk combineert er de klassieke keuken met een hedendaagse twist. Je kan er ook overnachten in B&B La Suite.

3 Kings

Al kan je natuurlijk ook terecht bij 3 Kings. Het gerenoveerde herenhuis uit 1901 kan volledig gehuurd worden en is dus ideaal om te overnachten met al je vrienden.

Helemaal verknocht voor Brugge? Blijf nog een dagje en check onze app voor nog leuke spots.

08.07.2016
Geschreven door Laura De SmetWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten