1

De Belmodo Fashion Days komen eraan

F
News

Onze succesformule gaat ook dit jaar door. De grootste designers aan scherpe prijsjes? Dat kunnen enkel de Belmodo Fashion Days zijn!

Elk jaar opnieuw is het een geregel van jewelste. Designers contacteren, shops opbellen en routes uitstippelen en dit allemaal om jou het beste van het beste te kunnen aanbieden. We doen het uiteraard met ontzettend veel plezier want mode is er om gedeeld en beleefd te worden.

Vanaf maandag 18 april 2016 t.e.m. zondag 24 april 2016 staat Antwerpen terug even op z’n kop. De mooiste designer items aan spetterende prijzen, en dat 6 dagen lang!

Deze stockverkopen blijken elk jaar weer ontzettend populair en dat met recht en reden. Dat favoriete stuk van je meest geliefde designer niet op de kop kunnen tikken? Dan zijn de stockverkopen, a.k.a. de Belmodo Fashion Days, iets voor jou.

Je vindt er stoffen, accessoires, schoenen, fashion en must have items aan de hand van grote Belgische designers maar ook kleinere labels tekenen present. Unieke stukken die dus helemaal van jou kunnen zijn!

Ik weet alvast waar m’n spaargeld naar toe zal gaan deze editie, maar dat kan ik jullie nog niet verklappen. Stay tuned want de bekendmaking van de namen, de adressen en de data komt er heel binnenkort aan. Wie weet zit jouw all time favourite er wel tussen…
Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten
Nederlands Français
Popular
Latest

Nieuw boek Tiany Kiriloff: gesigneerd


Shop now
Wedstrijden
AgendaWin de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen

Guest editor

Eline Starink

Word Belmodo lover


Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in

Volg Belmodo

Sponsored
Wedstrijden


Win de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo