0

De Belmodo Fashion Days are back!

F
News

1

Fashion lovers, opgelet! De Belmodo Fashion Days zijn terug, dus prepare to shop! Op de Fashion Days koop je grote designers aan kleine(re) prijsjes.

De echte die hards zijn natuurlijk al sinds de vorige Belmodo Fashion Days aan het aftellen, maar ook voor de andere fashion lovers hebben we goed nieuws: de Belmodo Fashion Days zijn terug! The wait is almost over, girls

De volgende editie van de Belmodo Fashion Days vindt plaats van maandag 17 oktober 2016 tot en met zondag 23 oktober 2016, dus stip die data alvast aan in je agenda. 

De hele week lang wordt Antwerpen het terrein van een echte fashion craze. Vrouwen die vechten om een laatste paar designer shoes, mensen die huilend winkels buitenkomen omdat ze hun ultieme droomitem hebben gevonden en blutte fashionista's die hun laatste roste centjes samenleggen voor hun dagelijkse soy latte: tijdens de Belmodo Fashion Days is dat allemaal normaal!

Just kidding, of course! Maar als je een week van je leven volledig rond mode wil laten draaien, laat het dan de week van de Belmodo Fashion Days zijn. Op de stocksales vind je niet alleen stuks van grote bekende designers, je ontdekt er ook unieke stuks van onbekende ontwerpers. Vergeet ook niet tussen de prachtige stoffen te snuisteren als je zelf een beetje kan naaien. Stofje: high fashion, design: yours

Stay tuned voor de bekendmaking van alle grote namen, de secret locaties en de enige echte Belmodo Fashion Days-route. Begin maar aan je wishlist!

30.08.2016
Geschreven door Yasmine De WildeWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten