0

De Belmodo Boutique Bracelets zijn er

F
News

4

Belmodo viert de liefde in al zijn vormen en wilde iets speciaals doen. Wij selecteerden 3 woorden die perfect tonen wat we koesteren; love, forever en kiss.

De meest liefdevolle dag is gegarandeerd 14 februari. Iedereen is net ietsje liever voor elkaar, we zeggen nog net iets meer dat we elkaar graag zien en vieren met plezier onze liefde voor elkaar.

Belmodo Bracelets
4
Foto © Belmodo
Belmodo Bracelets
4
Foto © Belmodo

Dat het niet evident is om toffe, originele cadeautjes voor elkaar te vinden hoef ik je niet meer te vertellen. De meeste geschenkjes die je lief graag wou hebben, heb je waarschijnlijk al tijdens de kerstperiode uitgedeeld. Maar geef toe, voor de meest romantische dag van het jaar mag het net allemaal iets schattiger.

Belmodo Bracelets
4
Foto © Belmodo

Belmodo Boutique lanceert toffe armbandjes waar de liefde vanaf straalt. We hebben een pakketje met 3 bandjes samengesteld. De woorden? Forever, Love en Kiss! De perfecte boodschap voor Valentijn, toch? 

Toch hoef je dit niet per se voor iemand anders kopen. We begrijpen maar al te goed als je deze Belmodo Bracelets gewoon zelf om je eigen pols wil schuiven. Dat hebben we hier op Belmodo HQ ook gedaan. Niets mis om jezelf af en toe te verwennen met een klein cadeautje!
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten