0

De Belmodo Bloggers geven soldentips

F
News

1

Op 1 juli gingen de solden van start. Voor velen betekent dit goedkoop shoppen en gigantische zakken, maar voor anderen absolute horror!

Onze Belmodo Bloggers delen met jou hun tips om deze drukke periode te overleven. 

Nanja Massy

Nanja begint de solden met een dagje shoppen in Brussel met haar zus. Zij raadt aan om op voorhand bij al je favoriete shops langs te gaan zodat je tijdens je solden tocht precies weet wat je wil hebben. Zo vermijd je ook lange wachtrijen aan de paskamers. 

De soldenperiode is volgens haar ook ideaal om te shoppen bij de iets duurdere boetieks.

Zorg er ook voor dat je stevig ontbeten hebt, want van shoppen krijg je honger natuurlijk! ’s Avonds gaan sporten zal niet meer nodig zijn, aangezien je al een ganse work-out achter de rug hebt!

Lima Ché

Voor Lima is de soldenperiode echte horror. De winkels zijn dan veel te rommelig en de drukte wordt haar te veel. Om dit allemaal te vermijden, shopt ze liever online

Delfien Debroux

Ukkel is voor Delfien de place-to-be in de solden. Je vindt er onder andere een grote COS en Essentiel, maar ook iets duurdere merken zoals Maje, Sandro en Les Petites. Je kan er sowieso mooie koopjes vinden. 

Buiten de solden in België, gaat Delfien graag naar Rijsel. De solden vallen er vroeger en later dan bij ons.

Lize Feryn

Ook Lize is niet zo een fan van de solden, al dat volk is er wat te veel aan. Voor haar is het heel belangrijk dat alles snel gaat. Zorg ervoor dat je een topje aanhebt onder je outfit, zo kan je er heel snel iets boven trekken. 

Ook een rokje is perfect om te shoppen. Als je een broek wil passen, dan doe je dat er gewoon onder! Zorg er natuurlijk ook voor dat je schoenen snel kan uitkunnen.

Betaal ook gewoon alles met de kaart, zo ben je des te vlugger buiten. 

Geen zin om een heleboel mee te sleuren? Neem een grote handtas mee of een rugzak waar je alles in kan stoppen. 

Ben je net zoals Lize helemaal geen fan van de solden? Hou even een rustpauze tussen de nieuwe collectie. Die ligt er nu veel beter bij en er is veel meer aanwezig!

Tiany Kiriloff

Ook Tiany vindt een gemakkelijke schoen tijdens de solden het handigst. Neem een sandaaltje mee in je handtas.  

Als je gaat shoppen in de solden, kan het ook gebeuren dat je je in het openbaar moet omkleden. Draag dus liever geen string, maar zorg voor mooie lingerie of misschien zelfs een onderkleedje.

Een jurkje is het handigst om te shoppen. Een jeans is veel te onhandig en een riem neemt veel te veel tijd in beslag. 

De Belmodo tote bag is overigens ook superhandig om al je zakjes en aankopen in te stoppen. Probeer zoveel mogelijk plastic te vermijden, denk aan het milieu!

Voor je gaat shoppen, denk je best ook eens na over wat je eigenlijk nodig hebt. Is het wel nodig dat je naar de winkels gaat?

De solden zijn trouwens ook perfect om eens een designer stuk te scoren aan een schappelijk(ere) prijs.

Jill Shaw

Ga de eerste en de laatste dag shoppen. De eerste dag scoor je de dingen die je echt wil nog in jouw maat. De laatste dag vind je de echte koopjes, want alles moet weg.

Ook Jill denkt aan het milieu: neem een grote tas mee en vermijd plastic!

Word je een beetje nerveus van al dat shoppen? Luister naar muziek waarvan je ontspant, zodat je in alle rust door de solden kan walsen. Geen heisa of geroep voor jou.

Zo, nu kan jij de rest van de solden aan!

09.07.2016
Geschreven door Laura De SmetWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten