0

De 5 it-bags van het moment

F
Trends

21

Wil je weten met welke handtas aan je arm je de hoofden laat draaien en jaloerse blikken toegeworpen krijgt? Lees dan snel verder!

De it-bag: de natte droom van menig fashionista met lange wachtlijsten tot gevolg. O ja, het prachtig met vakmanschap gemaakt accessoire doet wat met een modeminnend mens. Elk seizoen staat er weer een nieuwe generatie tassen klaar om door de it-girls en fashion royals van deze wereld tot nieuw lievelingsspeelgoed uitgeroepen te worden. Benieuwd naar de it-bags van hét moment? Deze 5 mooie tassen mogen niet in je garderobe ontbreken.

James bag van A.P.C.

James bag - € 495
21
Foto © A.P.C.
James bag - € 495
21
Foto © A.P.C.
James bag - € 495
21
Foto © A.P.C.

A.P.C. staat voor Parisian cool en dat geldt voor de nieuwe James Bag niet anders. De schoudertas is prachtig afgewerkt en past bij elke outfit. Deze tas is niet zomaar een it-bag voor 1 seizoen. Het tijdloze ontwerp maakt van de James een tas voor het leven. Het is een knap staaltje ambachtelijk vakmanschap. Het snijden, assembleren en naaien van het leder gebeurt volledig met de hand! Ja, wij zien hem al aan onze schouder bengelen. 

Ibiza Bucket Bag van Marie Martens

Ibiza Bucket Bag Classic in Black - € 400
21
Foto © Marie Martens
Ibiza Bucket Bag Classic in Black - € 400
21
Foto © Marie Martens
Ibiza Bucket Bag Vintage in Bordeaux - € 400
21
Foto © Marie Martens

De Ibiza Bucket Bag van Marie Martens is hot! Hij bestaat in verschillende uitvoeringen en kleuren, maar er wordt steeds gewerkt met dezelfde rijke materialen en speelse details. De Ibiza Bag is op het lijf geschreven van de moderne stadsnomade die altijd onderweg is: net groot genoeg voor al je belongings, maar klein genoeg om enkel het hoogst nodige mee te nemen. Zo sleur je nooit overbodige dingen met je mee. Wij zijn helemaal weg van de bordeaux versie. En zeg nou zelf; hoe cute is die pompom? 

Georgia Bag van Chloé

Georgia Bag - € 947,12
21
Foto © Chloé
Georgia bag - € 947,12
21
Foto © Chloé
Georgia Bag - € 947,12
21
Foto © Chloé
Georgia bag - € 673
21
Foto © Chloé

Onze eigen fashionista Tiany Kiriloff wist het al en nu weten jullie het ook: de Georgia van Chloé is dé it-bag van het seizoen. Je kan hem zowel met een lederen hengsel als met een schakelketting krijgen. Wat de kleur betreft, raden wij voor komende lente de sorbet- en pasteltinten aan. Très chique! Bij ons is de it-bag verkrijgbaar bij Sevens in Gent.

Puzzle Bag van Loewe

Puzzle Bag street style
21
Foto © WMagazine
Puzzle Bag street style
21
Foto © Lahummatbayli
Puzzle Bag in black - € 1600
21
Foto © Loewe
Puzzle Bag in red - € 1600
21
Foto © Loewe
Puzzle Bag in brown - € 1800
21
Foto © Loewe

Als je de Puzzle Bag van Loewe aan de arm van blogster Suzie Lau ziet hangen, mag je er zeker van zijn dat het een it-bag is. De tas is de eyecatcher van menige street style prinses en we kunnen ze niet ongelijk geven. Met zo een beauty zouden wij ook op straat gaan paraderen. Draag hem zoals de echte fashionista’s nonchalant onder je arm.

Bucket Bag van Mansur Gavriel

Bucket bag street style
21
Foto © Belmodo
Bucket bag street style
21
Foto © Vogue
Bucket Bag - € 446
21
Foto © Mansur Gavriel
Bucket bag - € 446
21
Foto © Mansur Gavriel
Bucket bag - € 446
21
Foto © Mansur Gavriel

Nog een bucket bag in het lijstje. En wat voor 1! Hét it-label van de afgelopen seizoenen was zonder twijfel Mansur Gavriel. De Bucket Bags van Mansur zijn enorm gegeerd, maar het is nog moeilijker om er aan een te geraken. De zwarte versie met rode voering doet trouwens verdacht veel denken aan de Louboutin-pumps. En dat kan alleen maar goed zijn!

20.02.2016
Geschreven door Laura DeboelWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten