0

De 20 grappigste fashion GIF's

F
News

1

Vergeet emoji's, GIF's zijn de nieuwste manier om met elkaar te communiceren. Belmodo koos de grappigste voor je uit. Die buikpijn van het lachen, krijg je er zomaar bij.

Iedereen kent Tyra Banks met haar te gekke impressies en zotte uitspraken. Ze zette begrippen als 'smize' en 'fierce' op de kaart en wel hierdoor:

Het moment dat Nicki Minaj, Miley Cyrus wereldwijd live op tv uitmaakte voor B*tch laat zien dat Nicki niet met zich laat sollen. We’ll remind this forever.

Rupaul laat je met Rupaul’s Drag Race in je broek doen van het lachen. Heb je ooit al eens een man met een pruik op en een jurk aan zich zien doodlachen? Here you go!

Deze oogrol tover jij op je gezicht wanneer iemand vraagt waar jij je coole outfit gekocht hebt en uit jaloezie stiekem dezelfde gaat halen.  

Ben je het grondig beu dat die meiden die zich beter voelen een grote mond tegen je opzetten maar zich niet kunnen aankleden of opmaken?

Wanneer de jurk waar je al weken voor spaart, uitverkocht is. Je leven is voorbij.

Wij hebben alvast buikpijn van het lachen bij het zien van deze runway fails. Er is niets grappiger dan modellen die voor een volle zaal op hun gezicht gaan. Of wanneer ze hun voeten omslaan, in het water vallen, of zelfs als het podium instort. 

Oh my god. Je opent je Facebook en ziet dat Beyoncé net haar nieuwe wereldtournee heeft aangekondigt net na het uitbrengen van haar nieuwste single. Dit is de mooiste dag van je leven!

The Devil Wears Prada is een legende in de mode-industrie. Jij bent de fashion queen en je hebt echt geen tijd om te praten met iemand beneden jouw standards.

Oké, je mag jezelf sexy kleden, maar hoeft dat kleedje werkelijk zo kort te zijn zo dat wij je achterwerk kunnen zien?

Elke fashionista heeft al wel eens in haar gang catwalk pasjes geoefend. Dit loopt jammer genoeg niet altijd goed af.

Wanneer je een uniek koopje vindt tijdens het 1e soldenweekend maar pas aan de kassa merkt dat je niet kan betalen omdat je al te veel geshopt hebt. Oops!

Madonna, The Queen of Pop is al gevallen voor de charmes van vele toyboys maar dit maal viel ze voor een overvolle concertzaal.

Zelfs Kim Kardashian wordt moe van zichzelf. Het leven is zo hard wanneer je rijk en beroemd bent, toch?

Wanneer je al 5 keer niet hebt gereageerd op een Facebook-bericht van je vriendin omdat het je echt niet meer interesseert en ze je uiteindelijk smsjes gaat sturen. Ze is niet van plan om het op te geven.

Oh, je bent boos op mij? Sorry dat ik meer kleren en stijl heb dan jou?

Zelfs Queen B kan wel eens last krijgen van haarproblemen.

11.02.2016
Geschreven door Stef PoortmansWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten