0

De 10 beste first class beauty kits

B
News / News

13

Als je in eerste klasse vliegt, krijg je aan boord meestal een beauty kit vol luxueuze verzorgingsproducten. Ontdek hier wat er allemaal in die first class beauty kits zit!

First class reizen met het vliegtuig biedt heel wat voordelen: extra beenruimte, maaltijden om je duimen en vingers bij af te likken én een fancy toilettasje! De ‘amenity kits’ of beauty kits worden uitgedeeld bij langeafstandsreizen en zijn gevuld met beautyproducten in reisformaat en praktische spulletjes zoals oordoppen, een haarborstel of een slaapmasker.

Vaak kiezen luchtvaartmaatschappijen ervoor om bepaalde merken van eigen bodem in de kijker te zetten.

KLM

KLM beauty kit
13
Foto © KLM
KLM beauty kit
13
Foto © KLM
KLM beauty kit
13
Foto © KLM

Sinds maart 2016 worden de (World) businessclass beauty kits van KLM ontworpen door de Nederlandse designer Jan Taminiau. Er zijn 6 varianten in 12 verschillende kleuren, gevuld met tandpasta, een tandenborstel, een slaapmasker en nog andere praktische dingen.

Qantas

Qantas beauty kit
13
Foto © Sfoflyer

De Australische luchtvaartmaatschappij Qantas biedt vrouwen in first class roodkleurige clutches aan, met skin care producten van het luxueuze beautymerk SK-II, maar ook bijvoorbeeld deodorant van Rexona.

Emirates

Emirates beauty kit
13
Foto © Frequently Flying

Emirates behoort tot de beste luchtvaartmaatschappijen ter wereld en dat zie je ook aan hun beauty kits, die elke 9 maanden vervangen worden. De vrouwelijke first class reizigers worden er getrakteerd op een suède tasje, gevuld met Bvlgari geurtjes en lotions en de gewoonlijke praktische spulletjes.

Korean Air

Korean Air beauty kit
13
Foto © Korean Air

De reizigers die bij Korean Air langer dan 6 uren vliegen in eerste klas, krijgen een bruin toilettasje met 5 beautyproducten (o.a. handcrème, lippenbalsem en gezichtscrème) van het luxemerk DAVI, een slaapmasker, een tandenborstel en tandpasta.

Japan Airlines

Japan Airlines beauty kit
13
Foto © Stuck At The Airport

De luchtvaartmaatschappij Japan Airlines werkt dan weer samen met het Spaanse high-end merk LOEWE. De reizigers krijgen er 1 van de 2 soorten LOEWE tasjes, afhankelijk van waar ze heen gaan, gevuld met een Agua de Loewe moisture mask, lippenbalsem en de standaardspulletjes.

Brussels Airlines

Brussels Airlines beauty kit
13
Foto © Brussels Airlines

De nieuwe Economy Plus beauty kits van onze eigen luchtvaartmaatschappij zijn super basic als je ze vergelijkt met die van de andere luchtvaartmaatschappijen. Een slaapmasker, oordopjes, sokken, een staaltje van Rituals Cherry Blossom & Rice Milk Body Cream en een tandenborstel en tandpasta zitten verzameld in een tasje van Brussels Airlines zelf.

AirFrance

AirFrance beauty kit
13
Foto © Albéa

Bij AirFrance kozen ze ervoor om met hun beauty kits het Franse merk Givenchy in de spotlight te zetten. De reizigers in ‘La Première’ krijgen een leren Givenchy tasje, gevuld met een slaapmasker, een vochtig handdoekje, een gezichtscrème en oogroller van Biologique Recherche en nog wat productjes van Givenchy zelf.

SwissAir

Swissair beauty kit
13
Foto © Daily Mail

De first class reizigers bij SwissAir worden verwend met een tasje van het Zwitserse luxemerk Bally, met daarin skin care producten van het Zwitsere beautymerk La Prairie (cellular time-release moisturizer en cellular eye contour cream) en een slaapset van het Zwitsere ondergoedmerk Zimmerli.

Singapore Airlines

Singapore Airlines beauty kit
13
Foto © Stuck At The Airport

Bij Singapore Airlines ligt de focus voor de beauty kits op het Italiaanse luxemerk Salvatore Ferragamo. De vrouwelijke reizigers in eerste klas  krijgen er een zwart-witte clutch, gevuld met eau de toilette, handcrème en lippenbalsem van Signorina, een bekende geur van Salvatore Ferragamo.

British Airways

British Airways beauty kit
13
Foto © Daily Mail

Ook de first class reizigers bij British Airways worden getrakteerd op een luxueuze beauty kit. De vrouwen krijgen er een toilettasje met een hele reeks producten van het Britse beautymerk Aromatherapy Associates (bijvoorbeeld een moisturiser en oogserum), een kam met spiegel, een deodorant stick, een pen, wattenschijfjes en een tandenborstel en tandpasta.

Hopelijk voeren ze deze beauty kits binnenkort ook in bij de economy class, dan kunnen we er allemaal van meegenieten!

24.07.2016
Geschreven door Babs GabrielWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten