0

Das Leben ist kein Ponyhof

F
News

1
21.11.2015
Geschreven door Lars Lagaisse

I guess it’s true what they say, time flies when you’re having fun.

Ik heb nog maar net de FW15 collectie van C&A in Parijs mogen aanschouwen of ik zat al op het vliegtuig richting Berlijn, waar reeds de SS16 collectie werd voorgesteld aan een hele hoop internationale pers & bloggers.

Eens geland in de stad der currywürsten, werden we per shuttle naar de C&A showroom gebracht - na een hele wardrobe change op de hotelkamer of course. Voor de gelegenheid had ik mijn septum ingestoken. So very Berlin of me, right?

De presentatie vond plaats in Café Moskau, een legendarisch en monumentaal restaurant dat stamt uit begin jaren ’60. Het staat bekend als een typisch stukje architectuur uit de DDR: veel staal en glas. 50 jaar later wordt het gebouw vooral gebruikt als conferentieruimte en voor tentoonstellingen. Ideaal dus om dit prachtige pand om te toveren in een showroom!

Eens aangekomen met de coolste bende ooit (lekker subjectief), konden we de nieuwe collecties bewonderen in verscheidene ruimtes onderverdeeld in Lingerie, Swimwear, Women, Men, Clockhouse en Accessories. Elke kamer had een Marokkaanse toets gekregen en was tot in de puntjes afgewerkt. Zelf het aansluitende diner en dessert was geïnspireerd op de Marokkaanse keuken, hier heb ik mijn liefde voor baklava ontdekt. 

Om terug te keren op de collecties, moet ik eerlijk bekennen dat de mannencollectie niet je van het is, maar de andere zaken konden me zeer zeker bekoren. Zo wordt er gewerkt met een gedurfde mix van patronen en texturen, is er een groot aanbod aan lange silhouetten en is er keuze uit heel wat statement pieces. Have a look!

Nadien was het tijd om het hipster nachtleven in te duiken zodat we de volgende dag met een katerhoofd op de ‘hop on hop off’ city bus te kruipen… Beste idee ooit!

P.S.: Als je je afvraagt wat de titel te maken heeft met het artikel, wel bitter weinig eigenlijk, maar ik vond het te leuk om het niet te gebruiken. Deze quote staat in koeien (of pony’s) van letters op één van dé hipste koffiebarretjes in Berlijn, genaamd St. Oberholz. A must visit!
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten