0

Current beauty addiction: Kiehl's

B
Skin care

10

Ik ben verslaafd aan de producten van het cosmeticalabel Kiehl’s. Waarom ik head over heals ben gevallen voor hun potjes en flesjes? I’ll tell you all.

Kiehl’s bestaat al sinds 1851 en het merk heeft dus een lange geschiedenis te vertellen. Let’s go

Current beauty addiction: Kiehl's
10
Foto © Kiehl's
Current beauty addiction: Kiehl's
10
Foto © Kiehl's

Mr. Kiehl

Het Kiehl’s avontuur start in New York in 1851. John Kiel stond er aan het hoofd van zijn apotheek en verkocht homeopathische en op kruiden gebaseerde geneesmiddelen, verschillende verzorgende oliën en botanische recepten. Allerlei geneeskundige producten basically.

De apotheek, waar alles begon, bestaat nog steeds als flagship store en is een winkel die je moet gezien hebben als je in New York bent. 

Mr. Morse

Het was uiteindelijk Mr. Irving A. Morse, een leerling van Kiehl die de oorspronkelijke apotheek uitbouwde tot een uniek cosmeticamerk. Morse en Kiehl produceerden samen verschillende geneeskundige middelen, die later de inspiratie vormden voor tal van cosmeticaproducten

Met de goede reputatie van de naam Kiehl’s en de nodige wetenschappelijke bagage achter de producten, bouwden Morse en zijn familie het merk verder uit tot een wereldwijd succes

Klant is koning(in)

Wat ik vooral apprecieer aan Kiehl’s? De klantvriendelijkheid in de winkels. De verkoopsters staan meteen klaar om je professioneel advies te geven en je kan er op elk moment een huidanalyse laten doen. Heel handig zo’n korte analyse, want zo weet je meteen of je huid droog of juist vettiger is en welk hydratatieniveau het heeft. Op basis van deze informatie gaan de verkoopsters bij Kiehl’s je de juiste producten aanbevelen. 

Aanbevelen is het juiste woord, want de verkoopsters dringen je helemaal niets op. Ze geven je voldoende informatie over elk product. Heb je even bedenktijd nodig? Geen probleem, aan de hand van een aantal staaltjes kan je de producten op je gemak thuis uitproberen. 

Kiehl's was trouwens een van de 1e cosmeticamerken die staaltjes gaf aan zijn klanten. In 1970 deelde de familie Morse al samples uit. 

Current beauty addiction: Kiehl's
10
Foto © Kiehl's
Current beauty addiction: Kiehl's
10
Foto © Kiehl's

Dagelijkse beauty routine met Kiehl's. Kiehl’s is meer dan een cosmeticamerk, het is een hele beleving. Juiste, kwalitatieve producten die het verlangde resultaat geven, dat belooft Kiehl’s en het merk maakt dat ook waar. 

Maak tijd voor een dagelijkse beauty routine en geniet van de aangename texturen en geuren van de producten. 

Bereid voor

Bereid je huid eerst voor. Lees: gebruik een goede reiniger om de dag mee te beginnen. Reinigen is zo belangrijk en vaak is dat een stap die velen vergeten, omdat ze direct beginnen met crèmes aan te brengen. 

Ik gebruik eerst de Centella Facial Cleanser. Dat is een hele zachte reiniger, dus perfect voor mensen met een gevoelige huid. De reiniger schuimt niet en kan zowel met als zonder water aangebracht worden. 

De Ultra Facial Toner vormt de 2e stap in mijn beauty routine. Deze tonic is geschikt voor alle huidtypes. Breng wat product aan op een watje en breng daarna aan op het gezicht.

Current beauty addiction: Kiehl's
10
Foto © Kiehl's
Current beauty addiction: Kiehl's
10
Foto © Kiehl's

Behandel

Nu je huid helemaal voorbereid is en het terug kan herademen, kan je beginnen met de echte behandeling. Ik gebruik hiervoor het Hydro Plumping Serum Concentrate.

Dit flesje is echt super handig om te gebruiken: je hebt maar heel weinig nodig om een maximum aan resultaat te bekomen. Een fout die velen begaan: te veel product aanbrengen op de huid, terwijl je vaak maar heel weinig nodig hebt. Dit serum hydrateert op een serieus niveau, want het dringt de huid diep binnen. Gevolg: een stralende huid met weinig imperfecties. Yaay

Current beauty addiction: Kiehl's
10
Foto © Kiehl's
Current beauty addiction: Kiehl's
10
Foto © kiehl's
Current beauty addiction: Kiehl's
10
Foto © Kiehl's

Gebruik daarna een dagcrème om je routine af te sluiten. Mijn favoriet: de Ultra Facial Cream. Een zachte dagcrème, helemaal niet vettig maar met een luchtige textuur. Deze crème zorgt voor een hydratatie de hele dag door.

Bescherm, corrigeer en herstel

Je huid beschermen tegen allerlei stoffen van buitenaf is belangrijk. Je hoeft helemaal nog geen anti age-producten te gebruiken op jonge leeftijd, maar producten die de huid van binnenuit herstellen zijn wel altijd een aanrader.

's Avonds gebruik ik - als laatste stap in mijn beauty routine - het Midnight Recovery Concentrate. Dit blauwe potje is een echt wondermiddel. Drie druppels zijn meer dan voldoende om je gezicht te trakteren op zachte, ontspannende geuren. Dit product bevat geen parfums en parabenen, maar enkel natuurlijke, plantaardige ingrediënten. 

Mijn persoonlijke favoriet en een product waar ik niet meer zonder kan! 

13.09.2015
Geschreven door Hélène MaesWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten