0

Curly hair in no time

B
Hair

2

Ben je geen expert in het krullen van je haar? Met deze krultangen heb je in no time curly hair!

Ook al zijn de feestdagen voorbij, het is altijd leuk om je haar eens te krullen voor een gelegenheid! Met deze krultangen zijn je haar in no time gekruld.

Wil jij curly waves zoals onze Belmodo Blogger Lima Ché? Lees dan zeker verder!

Babyliss Curl Secret

De Curl Secret is de 1e krultang die op een eenvoudige manier automatisch je haar krult. Het zorgt voor fabulous curls met een langdurige fixatie!

De temperatuur is makkelijk aan te passen aan jouw haartype en de timer kan voor 3 verschillende kruleffecten zorgen: grove krullen, compacte krullen en waves. Het toestel geeft een geluidssignaal aan als de krul is gecreëerd.

Met deze methode is het krullen van je haar supereasy: je steekt een lok tussen de krultang, wacht tot je de piep hoort en daar zijn die glamoureuze krullen al.

Philips ProCare Auto-krultang

De Philips ProCare Auto-krultang maakt automatisch prachtige krullen. Met de professionele borstelloze motor en titanium/keramische verwarmingsstaaf wordt het haar automatisch opgerold, verwarmd en gekruld voor een perfecte krul. Het is super easy om zo je haar te krullen.

Door deze krultang krijg je perfecte krullen en golven op een gezonde manier! De unieke indicator geeft ook met een piepsignaal aan wanneer je krul af is. Kies 1 van de 3 krultijden en druk op de knop nadat je je haar rond de tang hebt gewikkeld.

Curly hair in no time
2
Foto © Philips
13.01.2016
Geschreven door Lauren De MaereWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten