0

Cubanisto x Boiler Room underground party

F
News

5

Op donderdag 7 april 2016 organiseren Cubanisto en Boiler Room een mysterieuze party in het Brusselse. De locatie is tot op de dag van vandaag nog geheim.

Cubanisto x Boiler Room underground party
5
Foto © Booshjunkies

Donderdag is het weer hoog tijd om een feestje te bouwen en je volledig te laten gaan. Cubanisto, het bier met rumsmaak van AB InBev, en het wereldwijde muzieknetwerk Boiler Room komen samen en organiseren een underground party met verschillende DJ’s en elektro-muziek.

Cubanisto x Boiler Room underground party
5
Foto © Neonlondon

De underground party gaat door op een iconische toplocatie in Brussel die momenteel nog uiterst geheim is. Het belooft een exclusief feest te worden waar nog jaren zal over gesproken worden. Dit mag je niet missen!

Het Cubanisto-bier met rumsmaak is de laatste jaren een hype geworden in ons land. Het bekende masker van dit lekkere bier zie je overal opduiken wanneer je een discotheek of bar binnenstapt.

Cubanisto x Boiler Room underground party
5
Foto © Cubanisto

LEFTO, de muziekverantwoordelijke, koos voor dit event een set van jong en vooral Belgisch muziektalent in de underground wereld. Zo ben je klaar om de unieke muzikale- en visuele totaalbeleving live mee te maken. Wij vinden het alvast spannend!

Cubanisto x Boiler Room underground party
5
Foto © Dummymag

Het feest start al met een spelletje op de Cubanisto-website, waar het bekende masker bonst op het ritme van de beat. De feestbeesten met de snelste reacties slepen een duo-ticket in de wacht. Toch niet zo’n gamer? Speel dan mee met onze wedstrijd zodat je alsnog aanwezig kan zijn!

04.04.2016
Geschreven door Stef PoortmansWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten