0

CR Fashion Book

F
News

4

Carine Roitfeld doet het voortaan op haar eentje. Voormalig hoofdredactrice van de Franse Vogue heeft al een tijdje haar eigen magazine: CR Fashion Book.

CR Fashion Book komt maar af en toe uit en is dus steeds 100% on point! Als je weet dat elk jaar opnieuw celebs als Kim Kardashian, Beyoncé, Kate Upton en Kitty Hayes de cover versieren mag je op je beide oren slapen. CR is hét magazine voor de true fashionlovers

Na een lange en uiteenlopende carrière in de modewereld besloot Carine Roitfeld haar eigen ding te doen. Een eigen magazine werd CR gedoopt. Sindsdien is de wereld niet meer hetzelfde. Kijk naar deze stunning voorgaande covers! Kwijl, kwijl...

CR Fashion Book
4
Foto © Oysho

Voor de frontpage van het nieuwe nummer, ondertussen nummertje 7, koos editor Roitfeld weer voor de meest inspirerende figuren Anno 2015. Welk gezicht is daar nu beter voor geschikt dan dat van onze lieftallige New Queen of Pop Lady Gaga

CR Fashion Book Lady Gaga
4
Foto © Bruce Weber

Het nieuwe nummer werd "Classic Eccentric" gedoopt. Lady Carine is zelf gefascineerd door hedendaagse figuren die zowel klassieke kenmerken als excentrieke, extravagante eigenschappen combineren. Logisch dat ze voor Gaga koos! The crazy lady met haar vleesjurk, haar gestoorde videoclips, speciale outfits waar iedereen op zit te vitten enzovoort. Tegelijkertijd heeft ze nu een jaar rond gereisd aan de zijde van muzikant Tony Bennet om de wereld te verblijden met jazzy songs. Lady Gaga is compleet gaga, but still a lady.

Btw: Ik heb haar optreden gezien in Gent. Het was mindblowing! Nogmaals bewezen dat ze een klok van een stem verstopt in dat fijne lijfje van haar.

Lady Gaga die meestal verkleed is als een gestoorde griet, eenhoorn of ander buitenaards wezen, wordt nu afgebeeld als bruid. Zowel black als white. Meaning? Wit staat voor de klassieke bruid, traditie, ouderwets, maar stylish. Black is totally geen wedding kleur, maar she pulls it off. Voilà, het excentrieke aspect is ook weer duidelijk.

CR Fashion Book
4
Foto © Bruce Weber

Waarom nu een bruid? Like duh.. omdat ze binnenkort gaat trouwen tiens. Plus ook omdat Lady Gaga steeds zichzelf blijft ontdekken. Gewoon trouwen met uzelf dus eigenlijk? Zouden we misschien wel vaker moeten doen!

Een extra nice detail aan de foto's van de shoot is dat Lady Gaga niet geretoucheerd is. No filters, geen aangepast contrast of helderheid en geen instant boobjob.

Primeur alarm! Happy, happy, happy nieuws voor de boys onder ons. Voor het eerst in 7 jaar brengt Carine Roitfeld een manneneditie uit. De komst van CR Men Book is gezond en wel aangekondigd op woensdag 19 augustus 2015. Proficiat met je nieuwe baby Carine!

In mijn vorig artikel: 5x Instahot, kon je deze cover boy al spotten en ik had het voorspeld. Deze stud is helemaal klaar om de male modelling scene over te nemen. Lucky Blue Smith is de lucky, haha woordspeling, one die op de cover mag staan. Een logische keuze want deze jonkie is zonder twijfel het model van het jaar. Je kan niet veel van zijn knappe kop zien, maar wel zijn wereldbekend trademark. Die doordringende felblauwe ogen... Hmmmmm. 

De manneneditie is net zoals CR Fashion Book, maar dan Miss Roitfeld's visie op fashion voor mannen. Ik heb al lang op de Pre-Order knop gedrukt hoor fellas. Binnenkort zowel wat Gaga candy én mannen candy. De wereld is een goede plek, amen. 

21.08.2015
Geschreven door Jan Van EldereWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten