Array
(
    [type] => 2
    [message] => Division by zero
    [file] => /mnt/belmodo-web/websites/belmodo.be/www/modules/database/frontend/database.php
    [line] => 3011
)
Coupe Dolly Parton
0

Coupe Dolly Parton

B
Hair

12

Haarspray is een product dat we echt niet kunnen missen in onze badkamer. Ter ere van Dolly Parton geven je de beste hairsprays mee!

Het is Dolly Parton haar bday en dat kunnen we niet zomaar voorbij laten gaan, dus gaan we volledig voor de coupe Dolly Parton en geven we jou de beste en meest fancy haarsprays mee. Kleine tip; je hoeft niet te overdrijven, maar wat volume in die haren kan nooit kwaad. 

Dolly Parton is 1 van de grootste sterren die de Amerikaanse country scene ooit heeft voortgebracht. Ze is hier voornamelijk bekend dankzij haar wereldhit 'Jolene'. Ze omarmt haar kitsch kantje met veel bravoure en dat is volledig terecht. 

Coupe Dolly Parton
12
Foto © Wirelimage
Coupe Dolly Parton
12
Foto © Hairstylesbay
Coupe Dolly Parton
12
Foto © The Very Simon G
Coupe Dolly Parton
12
Foto © Top Tenz
Coupe Dolly Parton
12
Foto © The Smallest Room

Dolly's petekind Miley Cyrus bracht trouwens een ontzettend mooie cover uit van Jolene. Hier laat ze merken dat ze de stembanden van Dolly volledig heeft geërfd.

Naast zingen is ze ook niet vies van acteren. Ze speelde zij aan zij met Julia Roberts in 'Steel Magnolias' en Nine To Five inspireerde haar om gelijknamige hit uit te brengen. 

De country ster is voor veel mensen een icoon en wij bedanken haar toch graag voor de inspiratie die ze ons biedt. Een hele bus hair spray gebruiken en over the top outfits aantrekken? Het kan en mag, dankzij miss Parton. Ze is al meer dan 50 jaar actief in show business en ze blijft een echte top vrouw. 

Coupe Dolly Parton
12
Foto © Sad Girls Guide

Ook fan van outrageous hair do's of ben je toch eerder een type die het low key houdt? Goed nieuws want all out gaan zoals Dolly hoeft zeker niet. Wanneer je je haar met vlechten versiert kan je de sprays gebruiken om te zorgen dat alles mooi blijft zitten. Het werkt ook als wondermiddeltje wanneer je het samen met droogshampoo gebruikt voor de dagen tussen het wassen door!

Coupe Dolly Parton
12
Foto © Bumble & Bumble
Coupe Dolly Parton
12
Foto © Samy
Coupe Dolly Parton
12
Foto © Mark Hill
Coupe Dolly Parton
12
Foto © Tigi
Coupe Dolly Parton
12
Foto © Fudge Urban

Nu miss Parton jarig is, is het terecht om een Dolly inspired feestje te houden. Ik zie de verkoop van haarspray al stijgen...

Happy birthday Dolly Parton!
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten