0

Cool stuff!

F
News

1
23.04.2015
Geschreven door Elisa kookt

Vandaag wil ik het hebben over dingen/mensen/momenten die me blij maken of waar ik veel respect voor heb. Of gewoon te goed zijn om niet te delen.

Hello! Vandaag wil ik het hebben over dingen/mensen/momenten die me blij maken of waar ik veel respect voor heb. Of gewoon te goed zijn om niet te delen.

Reizen

Waar ik heel erg blij van word of wat me heel gelukkig maakt, is reizen met mijn gezin en het liefst met de camper. Wij doen dit al van toen de kinderen pampers droegen. Tijdens de zomer trekken we voor een paar weken of soms een maand door Europa. Soms is dat Spanje of Italië, Kroatië, Slovenië. Zalig! Dat is een periode waar we heel erg bewust worden van elkaar en van de natuur. Een soort gezinskamp. We doen ons eigen ding, we blijven ergens langer als we dat willen of vertrekken als we het niet zo fijn vinden. We eten wanneer we willen, we slapen wanneer we willen ... 

Dat is voor ons de ultieme vrijheid! En ik denk dat dat enkel kan op die manier, als je met de camper reist.

Bij La Bohème campers kan je kiezen voor een camper die je zelf inricht met je eigen spullen of voor een kant-en-klaar model met beddengoed/zeep en zelfs ontbijt/champagne ... Ideaal om er een weekend op uit te gaan of als cadeau te geven.

Bloemen!

Ik hou van bloemen en planten. Helaas ben ik een ramp in het onderhouden van planten. Die groene vingers zijn bij mij niet aanwezig. Sanseveria's en vetplanten lukken nog net. Maar met bloemen is het minder moeilijk... in een mooie vaas en klaar. Een boeket krijgen of voor jezelf kopen vind ik geweldig! Eva maakt de mooiste boeketten ooit! Je kan haar volgen op Facebook en bestellen doe je gewoon telefonisch.

Online magazines

Online magazines zijn dé hit vandaag. Dit geldt ook voor de foodmagazines. Ze zijn met zoveel, maar er zitten pareltjes tussen! Hier volgen een paar toppertjes die ik jullie niet wil ontnemen. Het fijne aan online magazines is dat je magazines kan lezen die je anders nooit zou terugvinden bij de krantenman in de buurt. De meeste hebben ook filmpjes, altijd goed!

http://food52.com

http://www.gourmet.com

http://crushmag-online.com

http://www.deliciousmagazine.co.uk

http://www.saveur.com/?dom=SAV&loc=logo

Andere magazines die meer dan de moeite waard zijn:

http://daronsdaronnes.com

http://www.snor.it

http://www.sidetracked.com
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten