0

Contouren als Kim Kardashian

B
Make-up

13

Met deze tips en producten leer jij contouren als Kim K!

Kim Kardashian is dé queen of contouring. Maar met onze tips en een beetje oefening hoef je zeker niet onder te doen voor de realityster. Lees verder en ontdek hoe je in no time het contouren onder de knie krijgt.

Wat is contouring?

Contouren of shapen is een techniek waarbij je met make-up licht en schaduwen creëert om je gezicht vorm te geven. Terwijl licht accentueert, zal schaduw net meer diepte geven. Net onder de ogen, de neusbrug, de wangen, de kin, het voorhoofd en boven en onder de wenkbrauwen zijn de lichtpunten van je gezicht. Die wil je in de verf zetten. Schaduwen creëer je langs je haarlijn, de slapen, onder de jukbeenderen, kaaklijn en de zijkanten van je neus.

Wat is contouring?
13
Foto © How2Girl.com
Waar contouren?
13
Foto © Pure Wow

De juiste producten

Laura Mercier Flawless Contouring Palette

Dit super handige palet was tot voor kort enkel in de Verenigde Staten te verkrijgen, maar is vanaf nu ook te koop bij Cosmeticary België. Lucky us! Het Flawless Contouring Palette van Laura Mercier bestaat uit 3 bruine matte crèmes voor de schaduwen en 2 highlighter crèmes. Knoeien met 4 verschillende potjes en tubes is dus volledig verleden tijd. Breng de crèmes op de juiste plaatsen aan, blend, laagje transparant poeder erover, beetje blush et voilà. La nouvelle reine de contouring est arrivée!

Flawless Contouring Palette - € 48
13
Foto © Laura Mercier
Flawless Contouring Palette - € 48
13
Foto © Laura Mercier

The Body Shop Shade Adjusting Drops

Voor je met highlighten begint, moet de basis natuurlijk goed zitten. De juiste kleur foundation is heel belangrijk. Anders krijg je snel te maken met het zogenaamde maskereffect. Met de Shade Adjusting Drops van The Body Shop creëer je de perfecte teint voor jouw gezicht. De Lightening Drops verlichten je foundation en de Darkening Drops maken je foundation minder grauw. Breng een beetje foundation aan op de rug van je hand, voeg zo veel adjusting drops toe als nodig is, vermeng en breng aan. Simple as that!

Shade Adjusting Drops Darkening - € 14
13
Foto © The Body Shop
Shade Adjusting Drops Lightening - € 14
13
Foto © The Body Shop
Fresh Nude Foundation Bali Vanilla - € 20
13
Foto © The Body Shop

Rimmel Sculpting & Highlighting Kit by Kate Moss

De Sculpting & Highlighting Kit van Rimmel bestaat uit een contourpoeder, blush en highlighter. Je hebt dus zo goed als alles bij de hand in slechts 1 compact paletje. Super handig voor in je handtas of toilettas. Het palet bestaat in verschillende kleuren, zodat je alles perfect op je huidskleur kunt afstemmen.

Sculpting & Highlighting Kit by Kate Moss - € 10,99
13
Foto © Rimmel
Kate Sculpting Highlighting Kit
13
Foto © Amando Blogs

Benefit Dew The Hoola vloeibare bronzer

Een vloeibare bronzer kun je perfect gebruiken om te contouren. De Dew The Hoola van Benefit is heel mooi en natuurlijk, omdat er geen oranje en gele pigmenten inzitten. Je hoeft dus geen schrik te hebben voor het worteleffect. Bonus voor de heerlijke geur! Werk je look af met de Hoola Matte Bronzer van Benefit voor een mooi sunkissed effect.

Hoola Matte Bronzer - € 26,3
13
Foto © Benefit
Dew The Hoola vloeibare bronzer - € 25,4
13
Foto © Benefit
Dew The Hoola vloeibare bronzer - € 25,4
13
Foto © Benefit

Na het lezen van dit artikel word jij for sure de nieuwe contouring queen!

26.02.2016
Geschreven door Laura DeboelWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten