0

Contouren 101: cleavage

B
Make-up

6

Contouren is sinds kort dé grote revelatie in make-upland. Maar niet enkel je gezicht moet er aan geloven, ook je boezem is sinds kort ook contour worthy!

Er zijn talloze contour tutorials te vinden over hoe je nu precies je gezicht tot de perfectie moet shapen. Queens of contouring zijn ongetwijfeld de Kardashian zusjes, elk van hen hebben ze het uitgeroepen tot een ware kunstvorm.

Kim Kardashian
6
Foto © Kim Kardashian Twitter

Dat het niet enkel tot je gezicht beperkt kon blijven was te raden... De trend wordt nu ook toegepast om je boobies wat extra in de verf te zetten. Niet gezegend met een royaal decolleté of wil je je vormen net dat tikkeltje extra geven? Boob contour is de perfecte oplossing! Als Khloé fan is en het zonder blikken of blozen doet, is het a-okay om zelf aan de slag te gaan. Wij geven je met plezier enkele tips mee!

WIl je liever gewoon een heel eenvoudige manier om te contouren? Je hebt niets meer nodig dan een donkerbruin oogpotlood, een oogschaduwborsteltje en highlighting powder

Cleavage contour
6
Foto © Harper's Bazaar
Boob contouring
6
Foto © Harper's Bazaar

Met het potlood ga je de gewilde vorm bepalen. Een goeie tip is om je borsten samen en naar omhoog te pushen en daar je lijntje te tekenen. Daarna neem je je borsteltje en ga je de lijn blenden zodat het eerder een zachte schaduw wordt. Gebruik ook een donkere bronzer om alles mooi natuurlijk te laten lijken wanneer je blend. Als finishing touch breng je een highlighter aan om de zones waar het licht op valt extra te laten uitkomen. 

boob contour
6
Foto © Harper's Bazaar
cleavage contouring
6
Foto © Harper's Bazaar

Bij deze techniek is het echt aangeraden om goed te oefenen of laat het gewoon door een professional doen.
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten