0

Comfortfood voor tijdens de examens

F
News

3

Nog heel even en die vervelende examenperiode is weer voorbij. De laatste loodjes wegen het zwaarst, maar deze adresjes toveren sowieso een glimlach op je gezicht.

Eind juni: veel studenten worstelen met hun laatste examens; anderen zijn er al vanaf en feesten erop los. Tot welke groep je ook behoort, comfortfood gaat er altijd in, toch? Bij de volgende adresjes kan je je eens goed laten gaan. Geen tijd om gezellig te tafelen? Geen probleem want takeaway is er ook mogelijk.

Paul’s Boutique

Nee hoor, hiermee bedoelen we niet het Engelse handtassenlabel. Paul’s Boutique is namelijk ook de naam van een hippe hamburgerketen, met vestigingen in Gent, KortrijkAntwerpen en Ieper. De hamburgers worden er geserveerd tussen heerlijke bruine broodjes of ciabatta’s en voor de vegetariërs is er een uitgebreid aanbod aan veggieburgers.

Würst

Haute dog bij Würst
3
Foto © Würst

Bij Würst, de hotdogzaak van Jeroen Meus, wordt er geen alledaagse hotdog, maar een ‘haute dog’ geserveerd, een meer verfijnde, pure versie van de klassieker. Op dit moment zijn er al 9 verschillende haute dogs te verkrijgen. Würst had zijn eerste vestiging in Leuven, maar opende nog maar net een tweede vestiging in Gent en een pop-up in Hasselt (open tot het einde van deze zomer).

Lucy Chang

Meer zin in iets Oosters? Bij Lucy Chang vind je de lekkerste Aziatische gerechten: curry’s, wokgerechten, salades, noodlesoep en allerlei bijgerechten zoals spring rolls, kippensatés en dim sum. Lucy Chang is gevestigd in Gent, Antwerpen, Brasschaat en Knokke.

Basic Italian

Pasta bij Basic Italian
3
Foto © Yelp

Voor een ruim aanbod aan verschillende pasta’s moet je bij Basic Italian zijn. Je kan er zelf je pasta samenstellen op basis van de saus en toppings. De pasta wordt geserveerd in een potje van piepschuim, waardoor hij langer warm blijft bij takeaway. Basic Italian vind je onder andere in Antwerpen, Leuven, Gent en Mechelen. Tested & approved by the Belmodoredactie!

Balls & Glory

Bij Balls & Glory kan je de gevulde gehaktballen van tv-chef Wim Ballieu proeven en die zijn echt de moeite waard! Voor takeaway kan je kiezen uit meer dan 10 verschillende smaken om thuis op te warmen. Als je ter plaatse eet heb je de keuze uit 4 smaken, elk geserveerd met een puree of salade. Balls & Glory is gevestigd in Gent, Brussel, Leuven en Antwerpen.

Uiteraard kan je ook altijd langsgaan bij de plaatselijke frituur, it’s up to you!

22.06.2016
Geschreven door Babs GabrielWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten