0

Classic combinaties

F
Trends

13

Prints, kleuren en materialen clashen is niet langer een no-go en dat zie je steeds meer op straat.

Maar niet iedereen heeft het talent om zo maar een tropisch geprinte bloes met een gestreepte rok en een kanariegele jas te combineren zonder er zelf als een paradijsvogel uit te zien! Geen zorgen want met deze tijdloze combinaties zit je altijd goed. 

Streepjes + luipaard print

Werkt altijd! Met streepjes kan je niet veel fout doen en in combinatie een luipaardprint jas of rokje krijg je al heel snel dat je-ne-sais-quoi gevoel waar we eerlijk gezegd toch allemaal een beetje naar streven. Nu nog net-uit-bed haar en een croissantje en je zou zo door Montmartre kunnen lopen!

Classic combinaties
13
Foto © Brooklynblonde
Classic combinaties
13
Foto © Ivana Revic
Classic combinaties
13
Foto © Sincerely Jules

Als dit een beetje trop voor je is kan je ook gaan voor een luipaard detail zoals een tasje of schoenen en gestreepte top. Zo krijg je nog steeds hetzelfde effect maar net iets onopvallender en iedere dag appropriate.

Smaragdgroen + zwart

Volledige zwarte outfits een beetje te saai maar ben je nu ook niet echt het colorblocking type? Smaragdgroen! Staat heel mooi en is dus niet te overdreven. Doe dit bijvoorbeeld zoals hier door een groen (faux alsjeblieft!) fur jasje over een verder all black outfit te gooien. 

Classic combinaties
13
Foto © Aelida
Classic combinaties
13
Foto © Ellen Claesson
Classic combinaties
13
Foto © The Haute Pursuit

Als het allemaal wel wat gewaagder mag en je wel van dat prinsesjesgevoel houdt trek dan bijvoorbeeld flessengroene maxirok aan en combineer het met een zwart truitje om het weer net iets draagbaarder te maken zoals de lady op de foto.

Knits + glitter

Wie vindt het nu niet leuk om af en toe eens letterlijk te stralen en glitters te dragen?! Natuurlijk wil je wel niet te veel de associatie met kerstversiering en daarom kan het slim zijn om er een nonchalante gebreide trui op te dragen. Comfortabel en classy tegelijk, klinkt hier als een win win situatie! En hoewel we nog maar oktober zijn (nooit te vroeg om in de christmas spirit te geraken toch?) is deze match echt ideaal voor de feestdagen.

Classic combinaties
13
Foto © Fashion Collage
Classic combinaties
13
Foto © My Celebrity Fashion
Classic combinaties
13
Foto © Man Repeller

Leer + floral

Nog een echte klassieker: bloemetjes + leer. Lijken twee uitersten, heel meisje meisje en daarnaast biker, maar juist daarom zijn deze 2 een top duo

Beetje 90’s grunge, beetje liefelijk en helemaal nu! 

Classic combinaties
13
Foto © Dulceida
Classic combinaties
13
Foto © Lovely Pepa
Classic combinaties
13
Foto © Vogue

Niet alleen de welkbekende floral dress en leren jasje werken maar bijvoorbeeld ook een gebloemde broek en leren jasje of omgekeerd! 

22.10.2015
Geschreven door Ibe RosselWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten