0

CÎROC laat Blue Steel op je los

F
News

6
11.02.2016
Geschreven door Amélie De Rycke

Ter ere van de 2e Zoolander film lanceert CÎROC in samenwerking met Mario Testino de Limited Edition Derek Zoolander Blue Steel fles.

Het Amerikaanse wodkamerk CÎROC, dat al sinds 2013 wodka op basis van graan en druiven produceert, heeft exciting nieuws! Om 's werelds meest bekende model Derek Zoolander - gespeeld door Ben Stiller in de film Zoolander -  in de bloemetjes te zetten, komt CÎROC op de proppen met een op maat gemaakte wodkafles.

Om de komst van de 2e Zoolander film te vieren toverden ze hun klassieke glazen wodkafles om in een limited edition bottle gebaseerd op de alombekende 'Blue Steel'-pose. De blauwe tailor-made fles is standaard verkrijgbaar in een fles van 70cl, maar wordt voor een heel beperkt publiek ook in 1.75L formaat uitgebracht. 

Backstage foto fotoshoot CÎROC x Zoolander.
6
Foto © CÎROC en Mario Testino
Ben Stiller als Zoolander.
6
Foto © CÎROC en Mario Testino
Ben Stiller als Zoolander.
6
Foto © CÎROC en Mario Testino
Fles CÎROC x Derek Zoolander Blue Steel.
6
Foto © CÎROC

De 'ridiculously good looking' foto's zetten de collab tussen CÎROC en Zoolander in de spotlights. Dit is ondertussen de 4e fotoshoot van de On Arrival-campagne van CÎROC en werden geshoot door Mario Testino. De shoot speelt in op de moments de gloire van Zoolander als 's werelds grootste mannequin en toont het flamboyante model in zijn iconische 'Blue Steel'-pose. Wist je trouwens dat de costume designer van de Zoolander films een aantal stuks van Dries Van Noten and Haider Ackermann in de film liet terugkomen? 

"The CÎROC blue is a consistent colour throughout all shoot creative and “Blue Steel” is of course Zoolander’s iconic pose, so that, together with the bottle design married seamlessly." - Mario Testino

Mario Testino, de Londense fotograaf die eerder al Lady Gaga en Kate Moss voor de lens had staan, is enorm enthousiast over de samenwerking met CÎROC. Ze werkten samen maar liefst een volledig jaar aan de On Arrival-campagne en wilden koste wat het kost een perfecte fusie van hun eigen merkvisie en die van de nieuwste Zoolander-film. En het resultaat mag er zijn: de fles is een ware lust voor het oog en een leuke, iconische toevoeging aan het gamma van CÎROC!

Ben Stiller poseert tijdens de CÎROC Blue Steel fotoshoot.
6
Foto © CÎROC en Mario Testino

Ook genieten van een heerlijke Blue Steel cocktail? De cocktail is verkrijgbaar in de meest exclusieve bars in België, waaronder Club Magic waar ook de officiële afterparty van de Belgische première van Zoolander zal plaastvinden! 
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten