7

Chocoladebehandeling

B
Skin care

06.05.2016
Geschreven door Nanja Massy

Chocolade is niet alleen lekker maar ook het perfecte anti-stressmiddel.

Heel dicht bij mijn woonplaats Leuven vind je het gezellige Sole Rosa. Een plaats waar je volledig tot rust kan komen, alleen of samen met je partner. Eigenares Els Debecker biedt een volledig pakket aan van schoonheidsverzorgingen, massages, manicures, make-up, sauna en wellnessfaciliteiten. Ik mocht kennismaken met de speciale anti-stress verzorging met chocolade van Bernard Cassiere in combinatie met een privé-wellness, heerlijk!

Chocoladebehandeling
7
Foto © Nanja Massy
Chocoladebehandeling
7
Foto © Nanja Massy

Chocolade, ik denk dat we als vrouw bijna allemaal verslaafd zijn. Maar dat dit overheerlijke tussendoortje ons ook nog eens kan verlossen van stress, daar moest en zou ik het fijne van weten. Ik word heel warm onthaald door Els in Sole Rosa. In 2004 ging ze haar droom achterna en startte ze haar eigen beautysalon, wellness en privé-sauna. Sole staat voor zon en rosa komt van roos, haar lievelingskleur. Deze kleur is dan ook prominent aanwezig wat het extra romantisch maakt.

Maar ik was natuurlijk gekomen om te kunnen ontsnappen aan de dagelijkse stress en kwam mezelf verwennen met een heerlijke chocoladebehandeling van Bernard Cassière. Onze huid krijgt het hard te verduren en wordt blootgesteld aan verschillende stressfactoren die een schadelijke invloed hebben op de straling van onze teint. Al die vervuilende factoren uit de atmosfeer stapelen zich overdag op aan de oppervlakte van de huid waar ze in contact komen met natuurlijke afscheidingen zoals talg, resten van make-up, … Al die stoffen tasten de huid aan. Zo verliest onze huid haar vocht en duiken de eerste tekenen van huidveroudering op. 

Chocoladebehandeling
7
Foto © Nanja Massy
Chocoladebehandeling
7
Foto © Nanja Massy

Om de huid te beschermen tegen de schadelijke gevolgen van stress, ontwikkelde Bernard Cassière een serie prettige en werkzame producten waarmee je ook thuis aan de slag kan gaan. Deze zullen er dus voor zorgen dat de huid weer natuurlijk gaat stralen, comfortabel en jeugdig aanvoelt, door de celvernieuwing te bevorderen en de huid het vocht te geven dat ze nodig heeft. Deze verzorgingsproducten op basis van cacao zijn een waar lekkernij voor onze huid: de combinatie van heerlijke texturen en de geweldige werking van chocolade zorgen dag na dag voor een bijzonder verzorgingsritueel.

45 minuten lang geniet ik van 64% pure cacaomassa (fijngemalen vruchten) en oliën van sinaasappel. Een echte chocoladefondue van nectar met extracten van vanille en cacao. Ik geef toe dat ik tussendoor wel eens geproefd heb, ik raad aan om dit in het begin van de behandeling te doen vooraleer de chocolade zich vermengd met minder smakelijke bestanddelen.

Het is een expressbehandeling met bewezen resultaten van:

  • Glans: na de behandeling heb ik een gezonde gloed over men gezicht, geen highlight nodig.
  • Huid voelt comfortabel aan: m'n huid voelt de rest van de dag comfortabel aan, een zalig gevoel.
  • Pure ontspanning: Ik denk even aan niets anders en laat de heerlijke aroma’s die vrij komen op me afkomen.
  • Soepelheid: Een soepele huid, een teken van een jonge en frisse huid. Cacao is rijk aan polyfenolen met een bewezen werking tegen vrije radicalen en is onze beste vriend in de strijd tegen de gevolgen van dagelijkse stress!
Chocoladebehandeling
7
Foto © Nanja Massy
Chocoladebehandeling
7
Foto © Nanja Massy

Na mijn behandeling geniet ik na in de privésauna met de nodige bubbels en snacks (jawel chocolade zat er ook zeker bij) en eens thuisgekomen kan ik met de producten van Bernard Cassière dit moment terug herbeleven. Alle producten van zijn gemaakt op basis van cacao-extracten die afkomstig zijn uit de Fair Trade-handel. Hiermee wil Bernard Cassière bijdragen aan een eerlijker gebruik van de natuurlijke grondstoffen van onze planeet. 

Wil je ook graag eens zo'n unieke ervaring meemaken en de magische werking van chocolade ondervinden? Boek je afspraak bij Els via info@sole-rosa.be www.sole-rosa.be.
Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten
Nederlands Français
Popular
Latest
Last items

Belmodo Beach Bag with tassels


Shop now
Wedstrijden
AgendaWin een duoticket voor WECANDANCE via Zalando

Deelnemen

04.03.2017 - 03.09.2017

Het Modemuseum Hasselt: Across Japan

17.05.2017 - 31.07.2017

Behold the Belgian Bunch

12.08.2017 - 13.08.2017

We Can Dance 2017

Ontdek meer

Guest editor

Tine en Fien Prophete

Word Belmodo lover


Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in

Volg Belmodo

Sponsored
Wedstrijden


Win een duoticket voor WECANDANCE via Zalando

Deelnemen
Agenda

04.03.2017 - 03.09.2017

Het Modemuseum Hasselt: Across Japan

17.05.2017 - 31.07.2017

Behold the Belgian Bunch

12.08.2017 - 13.08.2017

We Can Dance 2017

Ontdek meer
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo