0

Chill printed sweaters

F
Trends

5

Laat je sweater het woord voeren en ga voor een leuke tongue-in-cheek op je trui

Vorige week had ik af en toe nog hoop op een 'nazomer' periode. Die hoop is dit weekend officieel verpletterd. De zon heeft ons landje voor de rest van het jaar bye bye gezegd en dus zullen we die hotpants moeten opbergen tot 2016. Ik merk al dat de dagen korter worden, het sneller donker wordt en ik 's avonds al makkelijker binnen blijf en snel in mijn zetel kruip. Oh ja, just so you know, in de winter transformeer ik in een saaie huismus die vroeg in bed kruipt met een opgewarmd kersenpitkussentje. Jep, lame

 

Hoewel je tijdens de herfst al eens sneller binnen blijft, wil dat niet zeggen dat je er slobby moet uitzien. Voor de lekker knusse cuddle up avonden en luie weekends die eraan komen, moet je gepaste kledij voorzien. Wat ik dan het liefste draag? Sweaters die matchen met mijn gemoedstoestand. 

Chill printed sweaters
5
Foto © Wickedcustomapparel
Chill printed sweaters
5
Foto © Pyknic
Chill printed sweaters
5
Foto © Asos
Chill printed sweaters
5
Foto © Asos

Wat is er toffer om te dragen dan sweaters met prints van all things you love? Deze sweater met het opschrift 'But first brunch' past ideaal bij mijn zondaggevoel. Als het kouder wordt en de mensen binnen blijven, is er nog maar 1 oplossing: ons goed volsteken met allemaal lekkers. Een knusse trui met je favoriete weekendsnack op kan dan niet ontbreken. 

 

Hopelijk maken mijn ouders binnenkort spontaan wafels voor me aangezien deze 'Weekends are for waffles' sweater onderweg is vanuit de USA naar mijn brievenbus. Start baking mom!

Beter dan mijn fav food op mij trui zijn al mijn guilty pleasures! Rainbows, coffee, schattige puggs, een dinosaurus of kleine cacti! In dit soort truien wil ik gerust een hele dag onderduiken en de wereld rondom mij volledig negeren en lekker cocoonen. Nu weet jij wat ik ga dragen de komende herfstmaanden. Nu jij nog! 

18.09.2015
Geschreven door Jan Van EldereWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten