0

Chanel Airlines, ready for take off

F
News

7

Kaiser Karl does it again en verovert met zijn Spring Summer 2016 collectie niet alleen de begane grond maar tegenwoordig ook het luchtruim.

Het Grand Palais de Paris werd voor de gelegenheid omgetoverd tot een terminal, met check-in kiosks en ticketing agents. Zelfs de luggage carts moesten eraan geloven en werden gebrandmerkt met het Chanel-logo.

Chanel SS16 PFW
7
Foto © Daily Mail
Chanel SS16 PFW
7
Foto © Dazeddigital

De collectie zelf bestaat uit een mix van prints en textile afkomstig van overal ter wereld: ikats, tweeds, tartans en sari’s... You name it, it's in there.

Een bright blue streak of eyeshadow bij de modellen maakte de look af.

Chanel SS16 PFW
7
Foto © Getty
Chanel SS16 PFW
7
Foto © Telegraph

Als muse van Karl Lagerfeld himself liep supermodel en reality star Kendall Jenner natuurlijk mee in de show. Best buddy van Kendall, Cara Delevingne - die andere muse van Karl - pastte voor de catwalk en focust zich voortaan op haar acting carreer.

One of Kendalls looks was het klassieke Chanel mantelpakje dat in een futuristisch jasje werd gegoten. Haar look werd afgewerkt met spacey-looking sunglasses en matching zilveren schoenen

Chanel SS16 PFW
7
Foto © Vogue
Chanel SS16 PFW
7
Foto © Vogue

Niet alle stuks uit de collectie konden mij overtuigen, maar 1 look die er voor mij echt uitspringt, is de 2e look waarmee Kendall doorheen le terminal de Chanel mocht flaneren: een lederen ensemble, gecombineerd met een caped skirt met een futuristic, crystal-embellished jacket with bow detailing. Stoer meets chique, love it! 

Fan van de nieuwe collectie of niet, you've got to hand it to Karl: he's a master in showmanship. Naast de blauwe lijn van oogschaduw kregen de modellen een veiligheidsgordel en een aeroplane pin opgespeld. De klassieke handtas moest plaatsmaken voor quilted trolleys en suitcases die bij de outfits pasten. It's all in the details!

Bekijk de highlights van show hieronder en step into the wonderful world of Chanel Airlines.

06.10.2015
Geschreven door Griet DemuynckWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten