0

Celebs met spleetjes tussen de tanden

B
News / News

10

Een spleetje tussen de tanden is 1 van de 7 schoonheden en terecht. Deze celebrities bewijzen dat een imperfecte glimlach super charmant én mogelijks zelfs the road to succes is!

 

Geen fan van dat spleetje tussen je 2 voorste tanden? Learn to love it. Het maakt je uniek en je bent in goed gezelschap. Deze celebrity beauties schopten het heel ver met hun imperfecte gebit.

Actrice Brigitte Bardot
10
Foto © The House List
Model en actrice Lauren Hutton
10
Foto © About trends

Mensen met een spleetje tussen de tanden werden heel lang gemeden op televisie en catwalks. Zo kreeg supermodel en actrice Lauren Hutton aan het begin van haar carrière in de jaren 70 vaak te horen dat ze het met haar gebit nooit tot model zou schoppen. De Amerikaanse bewees het tegendeel en mede dankzij haar en de Franse actrice Brigitte Bardot werd het fenomeen zelfs een trend.

Amerikaans model Lindsey Wixson
10
Foto © The Society NYC
Amerikaans model Lindsey Wixson
10
Foto © The Dolls Factory

Modellen met gap teeth doen het enorm goed in de modewereld. Naast Georgia May Jagger, zijn ook modellen Lara Stone en Lindsey Wixson gezegend met een spleetje tussen hun tanden. Alle 3 de dames zijn veelgevraagde gezichten voor campagnes, sieren vaak de cover van een magazine en lopen shows voor de grootste ontwerpers op aarde. Denk dus maar 2 keer na voor je nog eens moppert over het teveel aan ruimte tussen je tanden.

Nederlands model Lara Stone
10
Foto © Image Source
Brits model Georgia May Jagger
10
Foto © Lascalia
Nederlands model Lara Stone
10
Foto © Harper's Bazaar

Niet alleen in de modewereld zijn spleetjes tussen de tanden alomtegenwoordig. Ook heel wat zangeressen maken er hun handelsmerk van. Queen of pop Madonna en Franse zangeres en actrice Vanessa Paradis, de ex-vrouw van Johnny Depp, bijvoorbeeld. Wist je trouwens dat de Franse bijnaam voor een gebit met spleetjes ‘dents du bonheur’ is? Nog een reden om van je perfecte imperfectie te houden!

Franse zangeres en actrice Vanessa Paradis
10
Foto © Fun
Queen of pop Madonna
10
Foto © Dupont
16.04.2016
Geschreven door Laura DeboelWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten