0

Cara Delevingne
 ambassadrice van Rimmel

B
News / News

5

Vandaag kondigt het beautymerk Rimmel London met veel trots hun nieuwe ambassadrice aan. Gelijk hebben ze want het merk kon niemand minder dan Cara Delevingne strikken.

Het wereldbekende Britse topmodel mag zich vanaf nu een lid van de Rimmel-familie noemen. Cara Delevingne zal voor het beautymerk te zien zijn en stralen in een serie wereldwijde campagnes.

Cara Delevingne
 ambassadrice van Rimmel
5
Foto © Geniewithredlipstick

Het is vanzelfsprekend dat beautymerken in de rij staan te springen om met Cara samen te werken. Het model heeft een karaktergezicht en staat bekend voor haar volle wenkbrauwen. Perfect match voor een samenwerking met een beautymerk! 

Cara Delevingne
 ambassadrice van Rimmel
5
Foto © Redbrick
Cara Delevingne
 ambassadrice van Rimmel
5
Foto © Gotceleb

Johanna Bussinelli, Chief Marketing Officer Colour Cosmetics bij Coty, vindt dat Cara het perfecte gezicht is om Rimmel te vertegenwoordigen omdat ze een pure streetwise stijl uitstraalt. Doordat Cara zichzelf blijft, veel gevoel voor humor en mode heeft, komt het model heel zelfverzekerd over en wordt ze wereldwijd bewonderd. 

Cara Delevingne
 ambassadrice van Rimmel
5
Foto © Menstylefashion

Breaking news: Rimmel stuurde het heugelijke nieuws de wereld in met de allereerste Snapchat persconferentie ever. Dit geeft volgers en fans de mogelijkheid om in contact te komen met Cara Delevingne. De persconferentie zal doorgaan op vrijdag 15 april 2016. Hier zal Cara haar favoriete vragen van het publiek live op Snapchat beantwoorden. 

14.04.2016
Geschreven door Stef PoortmansWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten