0

Caitlyn Jenner voor H&M

F
News

4

H&M staat bekend om haar samenwerkingen met grote namen als Balmain, Beyoncé, Versace etc. Hou je vast, wat deze keer is het de beurt aan rolmodel Caitlyn Jenner!

H&M heeft deze morgen een bom gedropt in de modewereld. Het Zweedse modemerk gaat een sportcollectie ontwerpen in samenwerking met Caitlyn Jenner. Eén beeld konden we al bemachtigen en wij kunnen niet wachten op de rest.

Caitlyn Jenner for H&M
4
Foto © Glamour

Het 66-jarige transseksuele rolmodel postte gisteren een foto van zichzelf in de komende H&M Sport-campagne op Instagram. Hierbij zie je dat Caitlyn in een kleedkamer zit met gewichten. Van kop tot teen in een H&M sport-outfit, natuurlijk. #OMG.

Caitlyn lijkt goed bezig te zijn. Vorige week kondigde M.A.C Cosmetics al aan dat Caitlyn het nieuwe gezicht wordt van hun nieuwe make-uplijn.

Het is geen verrassing dat Caitlyn model is voor de sportcollectie. Toen Caitlyn nog als Bruce Jenner door het leven ging, won hij met een tienkamp in 1976 een gouden medaille

Caitlyn Jenner for H&M
4
Foto © New Yorker
Caitlyn Jenner for H&M
4
Foto © Cosmouk

H&M lijkt te vallen voor de bekende transgender modellen anno 2016. Tijdens Paris Fashion Week liep transgender topmodel Andreja Pejic de show voor H&M. Na de realityserie 'I am Cait' en de cover van Vanity Fair, hoopt H&M alle fashionista’s een boodschap mee te geven omtrend transseksualiteitLoves it!

11.03.2016
Geschreven door Stef PoortmansWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten