6

#Brugesbagelnight

F
News

Bagels: het donutvormige broodje is een van mijn guilty pleasures. Instagram wordt overspoeld met lekker eten en daar maken bagels ook deel van uit.

Waar Instagram tegewoordig allemaal niet goed voor is! Famous bloggers volgen tijdens hun daily life, door mooie foto's scrollen én je vriendenkring een beetje aanspekken. Dat laatste is wat mij zonder twijfel overkomen is. Hands in the air for my new friends!

De laatste tijd puilt mijn instagram feed uit van de #foodporn #instafood ... noem maar op, alles wat te maken heeft met lekker eten. Kan ik het helpen dat ik bijna elke dag mijn maag gelukkig maak met zalige snacks? Soms gaat het er een beetje over, maar oh well dit laatste verzoek kon ik echt niet afslaan.

Bruges Bagelnight
6
Foto © Jan Van Eldere

Google Maps zijn speldje bevindt zich ergens in het mooie, pittoreske Brugge waar 2 van mijn favoriete Instagram girls @lorimariette & @lisedesmet het beste idee ooit bedachten. Een gezellig onderonsje gevuld met heerlijke bagels en het beste bageldessert ooit. Welkom op de #brugesbagelnight

Bruges Bagelnight
6
Foto © Jan Van Eldere

Het voordeel van deze avond? De shots hierboven spreken voor zich. Zonder enige gêne constant foto's trekken van het eten dat werd geserveerd. Hier was de opmerking "Mannekes efkes wachten met eten ik wil eerst een foto trekken!" totaal niet ongepast. Iedereen moest je bij elke nieuwe bagellading minstens 20 minuten wachten je je  tanden erin kon zetten. De perfecte Instagram-foto was hier een must.

Bruges Bagelnight
6
Foto © Dries Vriesacker
Bruges bagelnight
6
Foto © Stephanie Bex

Als hoofdgerecht was er keuze uit een bagel over the top gevuld met witte pens, gebakken appeltjes en gefrituurde ajuintjes of een zomers frisse versie met smeerkaas, Noorse zalm en knapperige rucola. Nu ik erover schrijf heb ik spijt dat er op dit moment geen bagel naast mijn laptop klaarligt als lunch. #sad

Wat pas echt episch was, was het dessert. Een bagel met een dikke laag speculaaspasta en een gulzige schep aardbeitjes. Vanaf nu een standaardsnack die ik mezelf heb toegestaan minstens 1x per week te verorberen. No judging please

Bruges Bagelnight
6
Foto © Jan Van Eldere

Na Brugge is het nu de beurt aan ons (de manne van 't stad) om van de volgende samenkomst een even grote knaller te maken. Stay tuned voor de volgende bloggersdate! 

22.07.2015
Geschreven door Jan Van EldereBelmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten
Nederlands Français
Popular
Latest

Nieuw boek Tiany Kiriloff: gesigneerd


Shop now
Wedstrijden
AgendaWin de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen

Guest editor

Eline Starink

Word Belmodo lover


Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in

Volg Belmodo

Sponsored
Wedstrijden


Win de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo