1

Breng kleur in je Instagram-feed

F
Trends

22.04.2016
Geschreven door Amélie De Rycke

Instagram-pagina's in thema zijn helemaal hot. Deze zomer mag het allemaal iets kleurrijker en vrolijker, en beginnen doen we bij onze Instagram-feed!

Fervente Instagrammers kiezen vaak voor een lichte Instagram-feed waar wit de bovenhand neemt. Wij zijn echter ook fan van hippe regenboogkleurige Instagram-feeds. Vind je ook niet dat kleurrijke Instagram-pagina's nét dat tikkeltje levendiger en aantrekkelijker zijn? Als je deze tips in je achterhoofd houdt, ziet jouw feed er binnenkort heerlijk bont en zomers uit!

Gekleurd papier is je vriend

Die perfecte egale roze of muntgroene achtergrond voor je instagramfoto? Gekleurd papier is het geheime wapen! Sla bij de papierhandel A3-papier in verschillende kleuren in en laat je volledig gaan!

Grafittimuren maken je kleurrijke foto af

Elke stad heeft wel ergens een verborgen grafittistraat. Trek er met je smartphone op uit, zoek de gekste grafittimuur en het poseren kan beginnen.

Colour blocking is the way to go

Wie durft, gaat ook deze zomer weer volop voor colour blocking. Niets zo leuk als in een kleurrijke outfit door de straten te trekken en op zoek te gaan naar dat ene fotohoekje waar jouw bonte combinatie het meest tot z'n recht komt.

Bestel eens een kleurrijk drankje

Stap uit je comfort zone en bestel eens een gifgroene of felroze cocktail. Het hoeft trouwens niet altijd een alcoholisch drankje te zijn. Ruil je gewoonlijke latte macchiato eens in voor een romig groene matcha latte, je foto heeft onmiddellijk al net dat beetje meer kleur!

Experimenteer met bloemen

Bloemen zijn een gemakkelijke oplossing voor wie graag subtiel iets meer kleur in zijn of haar feed brengt. Voor een egaal witte achtergrond of in combinatie met een gekleurde muur, het resultaat is altijd geslaagd!

Laat ons zeker jullie meest kleurrijke Instagram-foto's zien, wij zijn benieuwd!
Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten
Nederlands Français
Popular
Latest

Nieuw boek Tiany Kiriloff: gesigneerd


Shop now
Wedstrijden
AgendaWin de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen

Guest editor

Eline Starink

Word Belmodo lover


Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in

Volg Belmodo

Sponsored
Wedstrijden


Win de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo