0

Breaking Nail News

B
Nails

3

Scherven brengen geluk en hopelijk doet ook de nieuwste trend 'Glass Nails' dat! If not dan heb je toch nog fabulous bling fingers!

Zuid-Korea en beauty het is een never-ending love story, met elke zonsopgang lijkt er wel tegelijk een nieuwe nieuwe beautytrend op te komen. Of dacht je misschien dat het toeval was dat onze beauty-expert Kora-Lee Lust Koreaanse roots heeft?

Breaking Nail News
3
Foto © Refinery 29

Moest je een lijstje maken met must-have Koreaanse schoonheidsproducten, je was je ticket richting Seoul al aan het boeken ... En nu kan je bovenaan nog deze Glass Nails Trend zetten.

De manicure die je vingertippen de allure van diamanten geeft, werd bedacht door Eunkyung Park, de nagelspecialist achter Nail_Unistella aka het salon van elke Koreaanse celeb. Ze verwerkte stukken cellofaan in de manicure en na 1 post op Instagram was het hek van de dam. Ondertussen kan je stickers kopen om de look na te bootsen!

Je hoeft gelukkig geen mani-pro te zijn om de look te creëren, let’s face it, ik zou al heel wat nagels gebroken hebben voor ik de gebroken glas nagels onder de knie zou hebben. Enkel een base coat aanbrengen, eventueel nagellak, sticker en een toplaagje. Zeker een aanradertje nu die feesten in zicht komen, niet?

Breaking Nails News
3
Foto © Irene Kim
01.11.2015
Geschreven door Isabelle LeempoelsWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten