0

Brand to watch: SUM.

F
News

7

Sinds september koop je exclusieve handgemaakte jassen van het Gentse modecollectief SUM.

Viktoria Verbrugge & Eva Present
7
Foto © SUM.

SUM. is het creatieve kind van Eva Present en Viktoria Verbrugge. Ze studeerden allebei textielontwerp aan de School of Arts in Gent, waarna ze alletwee stage liepen bij modegiganten. Viktoria kon aan de slag bij Max & Lola, terwijl Eva naar New York trok om bij Alexander Wang te werken.

GOLD
7
Foto © SUM.
GOLD
7
Foto © SUM.

In 2016 besloten ze om hun eigen studio op te richten in de stad waar ze beiden opgroeiden, Gent. Nu brengen ze dus een collectie uit van drie jassen die gekenmerkt worden door prachtige materialen, kleur en stijlvolle prints. Viktoria en Eva haalden hun inspiratie voor deze collectie uit architectuur en dat zie je aan de strakke lijnen en esthetisch mooie vormen.

BLUE
7
Foto © SUM.

Ze gingen aan de slag met verschillende technieken om een eigen touch te geven aan de collectie. Er werd zeefdruk gebruikt, geweven, gebreid en met lasers gesneden. Het resultaat is daardoor een uitgepuurd geheel. 

RED
7
Foto © SUM.
RED
7
Foto © SUM.

De jassen zijn tijdloos met een moderne toets. Ze zijn perfect om koude winterdagen met stijl te overleven. Vooral de rode jas kan ons wel bekoren, met een unieke afwerking die we nog bij geen enkele andere designer zagen.

Wij kijken uit naar meer collecties van SUM.!

02.10.2016
Geschreven door Laura De SmetWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten