0

Brand to watch: Paint

F
News

4

Originele Belgische merken schieten als paddenstoelen uit de grond. Up next: Paint, een ecologisch t-shirt collectief uit Gent.

Ecologisch, uniek én Belgisch: Paint is het allemaal. Dit Belgisch label met Gentse roots draait rond kwalitatieve t-shirts bedrukt met originele prints die ook vriendelijk zijn voor het milieu.

De designers, Lynn & Michiel, zijn twee Gentenaren die hun illustraties maken met niets minder dan het alomgekende Microsoft programma Paint. Juist ja, wat wij vroeger als kleine kinderen gebruikten om kleine (en vaak lelijke) tekeningen mee te maken, gebruiken zij anno 2015 om frisse illustraties te creëren. 

Paint
4
Foto © Paint

Het ecologische aspect is erg belangrijk voor Paint: elk T-shirt is uniek en wordt speciaal op bestelling gedrukt in ons eigen belgenland. Massaproductie is voor de ontwerpers dus een grote no go. Als klant krijg je ook de ruimte om jouw eigen ideëen voor te stellen: een T-shirt customizen is perfect mogelijk. 

Paint
4
Foto © Paint
Paint
4
Foto © Paint

Paint is voorlopig enkel via hun eigen webshop te verkrijgen, waar je € 35,- betaalt voor een uniek stuk. Speciaal voor de winter zullen er ook sweaters aan de collectie worden toegevoegd. Volg hun op Facebook en Instagram voor meer updates!

10.09.2015
Geschreven door Yasmine De WildeWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten