0

Boozy Summer Popsicles

F
Trends

6

Martini ... frozen not stirred. Mix jezelf op een warme dag eens een cocktail popsicle, het is weer eens iets anders! Verfrissend, origineel en ze zien er superleuk uit.

Nog 1 warme zomerdag is het enige excuus dat je nodig hebt om 2 geweldige party props te combineren tot 1 geniale treat! Cocktails en popsicles, haal gewoon alles in huis voor jouw lievelings cocktails, mix & freeze

Als je deze receptjes hebt gelezen, is de kans groot dat je of zin krijgt in een aperitiefje, of in een hapje, maar vooral in nog wat bloedhete zomerdagen! Tjin tjin.

Roasted Strawberry Red Wine Popsicles

Boozy Summer Popsticles
6
Foto © patry affair

Rode wijn is misschien niet je favoriete aperitiefje op een warme dag, maar deze combinatie met aardbijen en balsamico-azijn doet je zeker van gedacht veranderen. Lees hier het volledige recept voor Roasted Strawberry Red Wine Popscicles.

Blueberry Mojito Popsicles

Boozy Summer Popsticles
6
Foto © Bromabakery

Rum, munt, limoensap en blauwe bessen, klinkt als een mojito die ik frozen or not frozen zeker eens wil proberen. Lees hier hoe je precies Blueberry Mojito Popsicles maakt.

Blackberry & Chèvre Popsicles

Boozy Summer Popsticles
6
Foto © Jerry James Stone

Ja, dat lees je goed, deze cocksticle (uhm misschien toch niet ...) bevat niet alleen Bourbon, braambessen, honing en thijm, maar ook romige geitenkaas. Geïntegreerd? Hier vind je het recept voor de Blackberry & Chèvre Popsicles.

French 75 Popsicles

Boozy Summer Popsticles
6
Foto © reclaiming provincial

Ik ben niet helemaal zeker hoe frozen bubbels smaken, maar een mix van champagne, gin en citroen kan zeker niet slecht zijn! Hier vind je het recept voor French 75 Popsicles.

Creamy Margarita Popsicles

Boozy Summer Popsticles
6
Foto © host the toast

Deze cocktail popsicle ziet er misschien uit als de bevroren petit-gervais 2.0, maar de smaak van verse citroen, tequila en gecondenseerde melk zal toch wat anders zijn. Zo mix je Creamy Margarita Popsicles.

Here’s to summer!

31.08.2016
Geschreven door Isabelle LeempoelsWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten