0

Book tip: Come Take A Sip With Me

F
News

2

Met de Boekenbeurs in het vooruitzicht vonden we het tijd om enkele heel interessante boeken aan jullie voor te stellen.

Come take a sip with me is niet het zoveelste boek die je leert hoe je cocktails moet maken. Auteur Hannah Van Ongevalle werd verkozen tot Beste Bartender van België en behoort tot de beste bartenders van de wereld

Stop dus zeker eens bij haar cocktailbar The Pharmacy – lees cocktailheaven - wanneer je nog eens in Knokke bent.

In haar boek schotelt ze je de recepten voor van de cocktails die ze in haar bar serveert, maar ook deze van de favo cocktails van collega bartenders uit het buitenland én de favorieten van onder meer Sergio Herman, Sofie Dumont en Peter Goossens.

Daarnaast nam Hannah ook de tijd om in haar boek wat meer uitleg te geven over de ingrediënten van een cocktail, de tools die je nodig hebt om een deftige cocktail te maken en de technieken om te shaken zoals alleen Béyonce dat kan, met de cocktailshaker weliswaar en niet met je booty. Wie het echt niet kan laten om ook de hips wat los te maken tijdens het cocktailshaken, hou je zeker niet in en shake what your momma gave ya!

Wanneer is het cocktailtime? Als je ‘t mij vraagt, any time, any where! 

talesfromthehomebar
2
Foto © Belmodo

Meer lezen over de Boekenbeurs en de Ladies Night, waar wij aanwezig zullen zijn, op dinsdag 3 novemeber 2015 doe je hier

23.10.2015
Geschreven door Griet DemuynckWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten