0

Boobs & billen op São Paulo Fashion Week

F
News

4
25.06.2014
Geschreven door Kim De Craene

Op avontuur tijdens de São Paulo Fashion Week. Volg hieronder mijn belevenissen.

São Paulo Fashion Week is zacht uitgedrukt anders dan the big 4. Om te beginnen vindt het event plaats in een tent in een park, op een halfuurtje van het centrum. Niets speciaals ware het niet dat op enkele 100den meters van de tent een favela ligt. Yep, welcome to Brazil. Vreemd voor een Europeaan maar Brazilianen kijken er niet van op: dat glamour en miserie zo dicht bij mekaar liggen zijn ze gewoon.

São Paulo Fashion Week
4
Foto © Belmodo

Na 2 dagen bekomen van de schok, begon ik me een beetje te amuseren op mijn 1ste modeweek in Brasil. De champagne en caipirinhas's die à volonté in de perslounge (echt!) geserveerd werden, zaten er vast voor iets tussen. Nog een meevaller: de internationale pers krijgt de beste seats everin the pit. Dat wil zeggen: voor de fotografenBest seats ever!

São Paulo Fashion Week
4
Foto © Belmodo

En dan de defilés. De goesting voor mode is er zeker en vast maar veel ontwerpers slagen er niet in om zich te focussen op 1 stijl. Vaak gaat een collectie alle kanten uit. Misschien is dat ook iets typisch Braziliaans, een mengelmoes maken van alles en nog wat.

São Paulo Fashion Week
4
Foto © Belmodo

Op de catwalks: veel kleur, veel glitters en strass en heel veel bloot. Hoewel het moeilijk is om gefocust te blijven op de collecties als je babes als Carol Trentini of Isabel Gouzart halfnaakt over de catwalk ziet lopen, krijgen de badmode-ontwerpers een speciale vermelding voor hun fantastische designs. Braziliaanse bikini's en badpakken zijn van een uitzonderlijk hoog niveau. Hier hebben Braziliaanse ontwerpers wél verstand van. Wie zich een sexy, glamoureus en typisch made in Brasil exemplaar wil aanschaffen: check de creaties van Lenny NiemeyerAgua de CocoSalinasTriya en Adriana Degreas. Succes op de praia verzekerd!
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten